ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘα μας συστήσει ο Τσακλόγλου το φίλο του τον ντελιβερά;

Θα μας συστήσει ο Τσακλόγλου το φίλο του τον ντελιβερά;

Θα μας συστήσει ο Τσακλόγλου το φίλο του τον ντελιβερά;

Ο Μητσοτάκης τους το έχει πει πολλές φορές, να βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλό τους πριν μιλήσουν. Όμως οι υπουργοί δεν το κόβουν το κακό χούι…

Τελευταίο κρούσμα ο  υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, που κάλεσε τους δικηγόρους που βγάζουν λιγότερα από 1.000  μήνα να γίνουν ντελιβεράδες, την ώρα που αυτοί διαμαρτύρονται για το τεκμαρτό εισόδημα που τους βάζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί προσεχώς από τη Βουλή.

Ζήτησε συγνώμη στη συνέχεια ο κ. Τσακλόγλου, αλλά η ζημιά έχει γίνει… Οι δικηγόροι στις ομάδες τους στα social media σούρνουν τα εξ΄αμάξης όχι μόνο στον Τσακλόγλου, αλλά και στην κυβέρνηση συνολικότερα.

Και απέναντί του ο υφυπουργός Εργασίας έλαβε τους ντελιβεράδες, καθώς και αυτοί θίχτηκαν επειδή οι δικηγόροι θεώρησαν ότι ο Τσακλόγλου τους κάλεσε να έχουν ένα «δεύτερο» επάγγελμα. Ο κ. Τσακλόγλου αυτό που είπε το είπε γιατί έχει ένα φίλο ντελιβερά που βγάζει 1.400 ευρώ το μήνα και ένα φίλο δικηγόρο που βγάζει μόλις 900 ευρώ το μήνα.

Πάντως αυτό τον ντελιβερά φίλο του κ. Τσακλόγλου που φαίνεται να έχει ετήσιο εισόδημα σχεδόν 20.000 ευρώ, πολύ θα θέλαμε να τον γνωρίσουμε…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης θα τον είχαν εφεύρει σχολιαστές και διασκεδαστές 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ