ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΈτσι θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο Αγρινίου το επόμενο διάστημα – Τι ανακοίνωσε ο διοικητής Ανδρέας Τσώλης

Έτσι θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο Αγρινίου το επόμενο διάστημα – Τι ανακοίνωσε ο διοικητής Ανδρέας Τσώλης

Έτσι θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο Αγρινίου το επόμενο διάστημα – Τι ανακοίνωσε ο διοικητής Ανδρέας Τσώλης

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου το επόμενο διάστημα,  έδωσε ο διοικητής Ανδρέας Τσώλης σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του ότι η εφαρμογή των μέτρων από όλους θα προστατέψει την υγεία των πολιτών. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για τα έκτακτα μέτρα, Ανδρέα Τσώλη:

“Τα επιβεβαρυμμένα επιδημιολογικά δεδομένα της διασποράς του COVID-19 στον νομό μας, επιβάλλουν δυστυχώς την αναγκαία και κατεπείγουσα λήψη μέτρων από το Νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένω να αντιμετωπιστεί η τυχόν διασπορά της νόσου εντός του Νοσοκομείου.

Αποφασίστηκε προκειμένω να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου, εκτάκτως και για όσο χρόνο χρειαστεί έως την επαναφορά στην ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου:

1) Αναστολή όλων των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων που εκτελούνταν ούτως ή άλλως ως σε ποσοστό 20% των προγραμματισμένων. Επιτρέπονται μόνο οι κατεπείγουσες και εξαιρετικά αναγκαίες χειρουργικές επεμβάσεις όπως αυτές χαρακτηρίζονται από τον κανονισμό της λίστας χειρουργείων.

2) Την αναστολή της λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων όσον αφορά την επίσκεψη των πολιτών για μη επείγοντα περιστατικά. Θα επιτρέπεται μόνο η επανεξέταση των χειρουργημένων περιστατικών, και μόνο με έγγραφη βεβαίωση του θεράποντος Ιατρού κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Καθώς και οι εργαστηριακές εξετάσεις εγκύων και ασθενών υψηλού κίνδυνου.

3) Οι ακτινογραφίες των στρατεύσιμων θα εκτελούνται στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου.

4) Περαιτέρω Αναστολή του Επισκεπτηρίου και αυστηρότερος έλεγχος των προσερχόμενων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

5) Όσοι εκ των πολιτών χρειάζονται επειγόντως να υποβληθούν σε RAPID TEST ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, και να απευθύνονται στις δομές του ΕΟΔΥ ή της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας προκειμένω να αποφύγουν τον αυξημένο κίνδυνο λόγω συνωστισμού.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες που δοκιμάζονται οι αντοχές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας οφείλουμε όλοι, πολίτες και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα που θα προστατέψουν την λειτουργία του Νοσοκομείου και κατά συνέπεια την υγεία των πολιτών”.

50 κρούσματα στο Δήμο Αγρινίου, 47 κρούσματα στο Δήμο Μεσολογγίου – Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr