Θα κριθεί για δύο

Η σημερινή προπόνηση είναι εκείνη που θα οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό  τον Χάβο, ως προς την απόφασή του για δύο θέσεις στην 11αδα του Σαββάτου. Το σίγουρο είναι πως δεν ανοίγει τα «χαρτιά» του, αλλά με τον τραυματισμό   του Μορένο πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Άλβες ή  Βασιλείου και για την άμυνα επανέρχεται ο Κούσας.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό ο προπονητής του Παναιτωλικού δεν έχει να περιμένει πολλά από τις προπονήσεις για να πάρει την τελική απόφαση. Ο Ετζενγκέλε τα πήγε περίφημα, όμως ο Μαλεζάς είναι το «όνομα» και ο Κούσας ο αρχηγός, δεδομένο που δεν είχε φέρει τον πρώτο στην 11αδα, παρά την καλή του απόδοση στο Περιστέρι. Στον αντίποδα ο Μαλεζάς δεν είναι πάντα εγγύηση, ο Κούσας έχει στο ενεργητικό του ολιγωρίες τα τελευταία ματς και ο Ετζενγκέλε (χωρίς να ευθύνεται) δεν έχει συμμετοχές.

Στην περίπτωση του φορ πολλά εξαρτώνται από την κατάσταση του Βασιλείου.  Πρώτη επιλογή είναι πλέον ο Άλβες, παίκτης που δεν έχει πείσει πως μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στις αντεπιθέσεις που λογικά θα προκύψουν σε ένα εκτός έδρας ματς. Όμως και ο Βασιλείου δεν χαρακτηρίζεται ακόμα απόλυτα έτοιμος από το τεχνικό τιμ και στο ματς με την Ξάνθη δεν ήταν στην 18αδα.

 

Πάμε… Κέρκυρα

Η οργανωμένοι της «Θύρα 6» του Παναιτωλικού, όπως είχαν αναφέρει, διοργανώνουν εκδρομή στην Κέρκυρα και οι λεπτομέρειες δίνονται στην σχετική ανακοίνωση, ενώ για μία ακόμα φορά καλούν τα μέλη τους να στηρίξουν και τις προσπάθειες του Χάντμπολ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «O σύνδεσμος ΘΥΡΑ-6 WARRIORS διοργανώνει το Σάββατο 8 Νοεμβρίου εκδρομή στην Κέρκυρα!  Πάμε όλοι μαζί να στηρίξουμε την αρρώστεια μας μαζικά και οργανωμένα κάνοντας μια ακόμα δυνατή εκτός έδρας παρουσία!  Τιμή εκδρομής μαζί με εισιτήριο αγώνα και καραβιού 40 ΕΥΡΩ!!

Ο κεντρικός σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός για εγγραφές εκδρομής Τετάρτη & Παρασκευή και ώρες 20:00μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Αναχώρηση 11:00 π.μ. από το γήπεδο.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στην Κέρκυρα, το Σάββατο και ώρα 14:00 μ.μ η ομάδα Handball Ανδρών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας αντιμετωπίζει την Άρτα στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου. Ας στηρίξουμε και τα ερασιτεχνικά τμήματα…».

 

Γιώργος Παπαϊωάννου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr