ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανια«Θα ήμαστε στην βουλή»

«Θα ήμαστε στην βουλή»

«Θα ήμαστε στην βουλή»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  |  Νίκος Νικολόπουλος

«Θα ήμαστε στην βουλή»

Λάβρος ο Νικολόπουλος στην περιοδεία του και την συνέντευξη τύπου κατά της συγκυβέρνησης.

Τι δηλώνει στην «Σ» για την υπόθεση Χαϊκάλη που θα ανοίξει πάλι δηλώνει ο ίδιος

 

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού. Ομιλητής ήταν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ Νίκος Νικολόπουλος. «Εγώ είμαι η Ν.Δ και όχι η μεταλλαγμένη Πολιτική Άνοιξη του κ Σαμαρά» δήλωσε δίνοντας αμέσως το στίγμα και τον παλμό της ομιλίας του, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι πολύ αισιόδοξος για τα εκλογικά αποτελέσματα των ΑΝ.ΕΛ κάτι που εισπράττει από πολλούς πολίτες οι οποίοι, όπως είπε, προτιμούν να εκφραστούν μέσα από την κάλπη και όχι να το δείξουν στο φωτογραφικό φακό.

Κατά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην συγκυβέρνηση του κ Σαμαρά και του κ Βενιζέλου, ο κύριος Νικολόπουλος, αναρωτήθηκε: “ποιος δεν ακούει από τώρα το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που θα δώσουν οι πολίτες στην συγκυβέρνηση την ημέρα των εκλογών”, τονίζοντας ότι τα μεγάλα συμφέροντα, επιχειρηματικά και τηλεοπτικά, κρύβουν την διαφορά μεταξύ της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αγγίζει το 7%. «Το μόνο δίλλημα που έχουν, οι πολίτες, είναι αν θέλουν τους ΑΝ.ΕΛ στην βουλή και την κυβέρνηση ή θέλουν ανεξέλεγκτο τον ΣΥΡΙΖΑ». Και συμπλήρωσε «θα ξεπεράσουμε άνετα το όριο της εισόδου και θα μπούμε στη βουλή, για να αλλάξουν επάγγελμα αυτοί που κάνουν τα γκάλοπ».

Ο κ Νικολόπουλος μίλησε και για την συνεργασία του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας «Σας είπαμε ότι θα πάμε με τον Τσίπρα και θα το κάνουμε αυτό διότι είναι εθνικός σκοπός. Μας ενώνει ο σκοπός να βγάλουμε την Ελλάδα και τους έλληνες από το χαντάκι που τους έριξαν. Κρατάμε τις διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είναι ώρα για να τις λύσουμε. Θα φύγουμε αμέσως από την συνεργασία αυτή αν θελήσει να κατεβάσει το σταυρό από την ελληνική σημαία ή να κατεβάσει τις εικόνες από τις υπηρεσίες ή βλαστημήσει την θρησκεία. Μισή ψήφο στον Καμμένο σημαίνει σταθερότητα και ενίσχυση του πατριωτικού μετώπου, ενώ μισή ψόφο στον Τσίπρα είναι άχρηστη» Ακόμη μια φορά, απεύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Ν.Δ λέγοντας «Δεν πρέπει να ντρέπονται για τις πομπές του κ Σαμαρά, πρέπει να είναι υπερήφανοι για την παράταξη του Ζερβα, του Ψαρού που συνεργάστηκαν για να αποτινάξουν τους κατακτητές του τόπου μας. Να είναι περήφανοι για την παράταξη μας που βάζει πάνω απ όλα την πατρίδα και την θρησκεία. Δόξα το λαό που έκλεισε τα αυτιά του και παίρνει την απόφαση να διεκδικήσουμε πάλι την αξιοπρέπεια και την λευτεριά του». 

Χωρίς να παραλείψει να μιλήσει για το πρόγραμμα των ΑΝ.ΕΛ είπε ότι το κόμμα αυτό έχει ολοκληρωμένο οικονομικό και πατριωτικό πρόγραμμα, το οποίο είναι εδώ και πολλούς μήνες στην διάθεση του καθενός. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε η Ελλάδα να διατηρηθεί όρθια και να επαναδιαπραγματευτεί  τις υποχρεώσεις της. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του και στους Αιτωλ/νες βουλευτές: «Αιτωλ/νες βουλευτές με ρωτούν γιατί τους κατατάσσω με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα τους? Δεν είναι αυτονόητο? Τους βάζω με αυτούς που νοιάζονται πως θα πάρουν οι δανειστές τα χρήματά τους και δεν νοιάζονται για την υγεία των ελλήνων»  Ο κ Νικολόπουλος καυτηρίασε και το Ποτάμι του κ Θεοδωράκη χαρακτηρίζοντάς το ως “ιμιτασιόν αντιμνημονικό”.

Σε ερώτηση που του έγινε από την «Σ», αν η υπόθεση του κ Χαϊκάλη και η προηγούμενη υπόθεση με το facebook και την κα Ξουλίδου επηρέασαν αρνητικά τους ΑΝ.ΕΛ και αν διαφοροποιείται ως πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας δήλωσε «Ο καθένας ακολουθεί  τον δικό του τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο. Το λέω γιατί γνωρίζοντας τι απέτρεψε η υπόθεση Χαϊκάλη τολμώ να πω κάτι που δεν έχει ακουστεί καν. Η υπόθεση αυτή απέτρεψε την προσπάθεια των κυβερνόντων και των συνέταιρων τους νταβατζήδων να αποσπάσουν κι άλλους βουλευτές από την αντιπολίτευση. Αποδείχθηκε ότι είχαν γνώση οι φύλακες, για όποιες επαφές και επικοινωνίες είχαν κάνει μεγαλοτραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι και το Μέγαρο Μαξίμου με πολιτικούς. Υπήρχε σιγουριά ότι εμείς έχουμε εκείνα τα ντοκουμέντα που στη συνέχεια θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τους δράστες. Το λέω περιγραφικά, αλλά καταθέτω γνώση. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Από την Δευτέρα και αφού ο Σαμαράς δεν έκανε μήνυση στον Χαϊκάλη, όπως είπε (άλλη μια τσάμπα μαγκιά του κ Σαμαρά), θα την κάνουμε εμείς. Έχουμε αποφασίσει να την κάνουμε την μήνυση και τότε θα δούμε ποιος έβαλε την κάμερα, ποιοι πήραν τηλέφωνο να μην πάει στο ραντεβού με τον Χαϊκάλη μαζί με τα λεφτά ο υποτιθέμενος δράστης. Αν κρίνουμε από τον τρόπο που λειτούργησε ο Αντώνης Σαμαράς με τις μυστικές υπηρεσίες ως πρωθυπουργός, τότε θα έχει ενδιαφέρων η υπόθεση Χαϊκάλη που θα ανοίξει πάλι. Τότε μπορεί να ακούσουμε ονόματα που ήταν πίσω από τον υποτιθέμενο δράστη και θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο. Κατορθώσαμε το μέγιστο το οποίο εκείνη την ώρα ήταν να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των προσκυνημένων και της συμφοράς» Οι υποψήφιοι βουλευτές της Αιτωλ/νιας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι

1) Χούτας Θωμάς – Δικηγόρος

2) Καραγεώργου Σπυριδούλα – Ιδιωτική Υπάλληλος

3) Μολώνης Δημήτρης – Αγροτοκτηνοτρόφος (συνεργασία με το κόμμα ΑΚΕΛ)

4) Σταθόπουλος Γιώργος – τ. Δήμαρχος  Παλλήνης Ναυπακτίας

5) Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία – Υπάλληλος Βουλής

6) Αλεξανδροπούλου Δήμητρα – Ιδιωτική Υπάλληλος

7) Παπαγεωργίου Ευάγγελος – Δικηγόρος

8) Ντούπης Κώστας – Δημόσιος Υπάλληλος

9) Αρακίνθιος Χρήστος –  (συνεργασία με το κόμμα ΛΕΥΚΟ)

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr