ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Θα φάμε τα μουστάκια μας…» για τα παιδιά των αστυνομικών

«Θα φάμε τα μουστάκια μας…» για τα παιδιά των αστυνομικών

Παιδική θεατρική παράσταση στο Παπαστράτειο Μέγαρο

«Θα φάμε τα μουστάκια μας…» για τα παιδιά των αστυνομικών

Δ. Ρούσης: «Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα αγάπης στα παιδιά»

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, η θεατρική παράσταση «Θα φάμε τα μουστάκια μας…» στην αίθουσα παραστάσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου Αγρινίου.

Η παράσταση διοργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας για τα παιδιά των αστυνομικών, στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων.

Η θεατρική αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου γέμισε από νωρίς με παιδιά και γονείς που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την παράσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον προθάλαμο της αίθουσας υπήρχαν γλυκά για όλα τα παιδιά, ορισμένα από τα οποία έφτιαξαν οι γυναίκες των αστυνομικών.

Πριν την έναρξη της παράστασης μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ρούσης, όπως και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Γιάννης Ματσούκας, οι οποίοι ευχήθηκαν στους παρευρισκομένους και τις οικογένειες τους καλές γιορτές.

Για την παράσταση μίλησε στη «Σ» ο κ. Ρούσης:

«Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα αγάπης και να διασκεδάσουμε πέρα από την κρίση, περνώντας στα παιδιά μας έννοιες που έχουν μεγάλη αξία.

Την αγάπη, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, αντιρατσιστικά και αντιπολεμικά μηνύματα».

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ