ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΘα ανάψουν τα αίματα στα δημοτικά συμβούλια οι εκλογές;

Θα ανάψουν τα αίματα στα δημοτικά συμβούλια οι εκλογές;

Θα ανάψουν τα αίματα στα δημοτικά συμβούλια οι εκλογές;

Θα ανάψουν τα αίματα στα δημοτικά συμβούλια οι εκλογές;

Δεν είναι δυνατό να περίμενε κανείς να συνεχίσει αυτή η κατάσταση νηνεμίας στα δημοτικά συμβούλια του Αγρινίου μέχρι τα όρια της αποχαύνωσης. Πρέπει να έχει περάσει περίπου ένας χρόνος και πλέον που δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό, κάτι να ζεσταίνει λίγο τα πράγματα, να ανάψει τα αίματα.

Κάποια στιγμή θα λάμβανε κι αυτό τέλος, έρχονται και εκλογές άλλωστε και μάλιστα προηγούνται οι εθνικές… Και μην πει κανείς τι σχέση έχουν τα αυτοδιοικητικά και τα δημοτικά θέματα με τις εθνικές εκλογές γιατί θα είναι σαν να έχει πέσει από διαστημόπλοιο στην γραφική Ελλάδα!

Φυσικά κι έχει σχέση, κανένας δεν είναι από παρθενογένεση στην πολιτική και ειδικά όποιος θέλει να συνεχίσει να παίζει ρόλο στα πράγματα πρέπει να μπορεί να δηλώνει παρών.

Βασικός λόγος άλλωστε που υπάρχει αυτή η… νιρβάνα στα δημοτικά πράγματα το τελευταίο διάστημα είναι ότι δεν έχει φανεί ακόμα κάποια υποψηφιότητα που θα τάραζε τα λιμνάζοντα νερά, ειδικά από τον χώρο της κεντροαριστεράς ή της.. σκέτης Αριστεράς ή και της ριζοσπαστικής ακόμη.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μια υποτονική αντιπολίτευση προς την δημοτική αρχή, πλην της μείζονος υπό την κ. Σταρακά, η οποία όμως είναι βέβαιο ότι θα πάει για άλλα, για την εκτός Αυτοδιοίκησης πολιτική.

Όμως, μπορεί η χθεσινή ένταση, η αποχώρηση της παράταξης Σταρακά και οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν μεταξύ της ίδιας και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Καζαντζή να ήταν περιστατικό που δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται, εντούτοις οι εκλογές που έρχονται σίγουρα θα ανεβάσουν τους τόνους, είναι νομοτέλεια αυτό.

Εκτός κι αν τόσες και τόσες πολιτικές δυνάμεις που υπάρχουν δεν έχουν βλέψεις για τον δήμο Αγρινίου. Ή ξέμειναν από κόσμο…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ένας (προσωρινός;) ανασταλτικός παράγοντας στις αραβικές επενδύσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ