ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘ. Παπαθανάσης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» για μεταναστευτικό: «Είναι πρώιμο να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή που ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο»

Θ. Παπαθανάσης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» για μεταναστευτικό: «Είναι πρώιμο να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή που ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο»

Θ. Παπαθανάσης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» για μεταναστευτικό: «Είναι πρώιμο να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή που ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο»

Στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την Δήμητρα Λαοπόδη μίλησε ο πολιτευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θανάσης Παπαθανάσης για το μεταναστευτικό και την συζήτηση που έχει ανοίξει για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία.

«Είναι πρώιμο να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή αφού ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για την περιοχή μας» ανέφερε ο κ. Παπαθανάσης. «Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και αυτό ακούσαμε και από τα χείλη του Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη με τους υπόλοιπους περιφερειάρχες και τον υπουργό. Άρα είναι ακόμη πρώιμο να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή ή να ανησυχούμε. Σε κάθε περίπτωση οι μεταναστευτικές ροές βρίσκονται σε πολύ υψηλό σημείο και είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τη χώρα μας. Το μεταναστευτικό – προσφυγικό είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Βέβαια σε μια ανθρωπιστική βοήθεια ποτέ και κανείς και πολύ περισσότερο άνθρωποι που προσφέρουμε στον χώρο της υγείας δεν μπορούμε να είμαστε αρνητικοί. Όλοι πρέπει να συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλά και η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της» τόνισε ο Θανάσης Παπαθανάσης.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Αντέχουμε για λίγο χωρίς εκλογές;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr