ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΘ.Παπαθανάσης στο «Δυτικά FM 92,8: «Όπλο» της ΝΔ η αξιοπιστία της (ηχητικό)

Θ.Παπαθανάσης στο «Δυτικά FM 92,8: «Όπλο» της ΝΔ η αξιοπιστία της (ηχητικό)

Θ.Παπαθανάσης στο «Δυτικά FM 92,8: «Όπλο» της ΝΔ η αξιοπιστία της (ηχητικό)

«Δίπλα στους πολίτες και την επόμενη μέρα των εκλογών» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο «Δυτικά FM»

Ψήφο στην ΝΔ για την αξιοπιστία της και στον ίδιο για την πρόθεσή του να ανεβάσει την Αιτωλοακαρνανία ψηλότερα, ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάσης Παπαθανάσης, μιλώντας στο «Δυτικά FM 92,8».

Δεσμευόμενος με τη ψήφο των πολιτών να γίνει ο ίδιος η ισχυρή τους φωνή στη βουλή, ο Θ. Παπαθάνασης μιλώντας στην εκπομπή του Δ. Παπαδάκη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την νίκη της ΝΔ στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του ο Θ. Παπαθανάσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη θητεία του στην Αυτοδιοίκηση επί 21 έτη και την εμπειρία που έχει αποκτήσει για τα προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας, γι’ αυτό και όπως είπε φιλοδοξεί η δική του υποψηφιότητα να είναι «μια διαφορετική υποψηφιότητα καθημερινά δίπλα στους πολίτες». «Η αγωνία των Αιτωλοακαρνάνων είναι αν την επόμενη μέρα των εκλογών θα ξαναδούν κάποιον από τους πολιτικούς εδώ. Εγώ δηλώνω ότι και την επόμενη ημέρα θα είμαι εδώ και το απέδειξαν αυτό την τετραετία που πέρασε γυρνώντας πολλές φορές όλο το νομό για να ανταποδώσω  την εμπιστοσύνη, που μου έδειξαν οι συμπολίτες στις προηγούμενες εκλογές τιμώντας με ένα μεγάλο αριθμό ψήφων» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο η προεκλογική περίοδος δεν τελειώνει  την ημέρα των εκλογών.

Μάλιστα ο Θ. Παπαθανάσης δήλωσε θιασώτης της πολιτικής του αποτελέσματος και επικαλέστηκε τη θητεία στη δημαρχία της Ναυπάκτου υπογραμμίζοντας ότι «όλοι γνωρίζουν πως πρόσθεσα ένα λιθαράκι στη Ναύπακτο και αυτό θέλω να κάνω και για την Αιτωλοακαρνανία να την ανεβάσω ένα βήμα πιο ψηλά».

«Ο Αλ. Τσίπρας «δίνει τα πάντα» για να μην συντριβεί εκλογικά»

Όπλο της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τον Θ. Παπαθανάση είναι η αξιοπιστία του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Με όλα αυτά που συνέβησαν αυτά τα χρόνια, αν λέγαμε νωρίτερα ότι θα υλοποιούνταν το 95% του προγράμματος της ΝΔ δεν θα μας πίστευε κανείς. Η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη «ανέβασε» την Ελλάδα και η χώρα απέκτησε ασφάλεια και αδιαπραγμάτευτα σύνορα. Ο πολίτης θέλει να συνεχιστεί αυτή η σταθερότητα και η αναβάθμιση του κύρους της χώρας» είπε ο Θ. Παπαθανάσης και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έμεινε πιστή στο πρόγραμμά της για μείωση των φόρων και στήριξη της κοινωνίας, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50%, η μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και η μεταρρυθμιστική προσπάθεια με την ψηφιοποίηση του Δημοσίου.

«Δεν μπορούμε να πάμε την επόμενη μέρα, με αστάθεια, οι πολίτες θέλουν σταθερότητα στη χώρα. Γι’ αυτό και αυτό που λέει ο Κ. Μητσοτάκης “ή πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω” είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Παπαθανάσης εκτιμώντας ότι η ΝΔ κερδίζει ποσοστά και δεν χάνει ιδίως το τελευταίο διάστημα «μετά τον υπέρμετρο λαϊκισμό που επιδεικνύει ο Αλ. Τσίπρας «δίνοντας τα πάντα», προκειμένου να μην συντριβεί εκλογικά». «Η κοινωνία έχει πλέον αντανακλαστικά απέναντι στο λαϊκισμό και αναγνωρίζει το προτέρημα της ΝΔ, που είναι η αξιοπιστία της» τόνισε ο Θ. Παπαθανάσης.

«Ακρογωνιαίος λίθος για την Αιτωλοακαρνανία ο πρωτογενής τομέας»

Σύμφωνα με τον Θ. Παπαθανάση για την Αιτωλοακαρνανία απαιτείται την επόμενη μέρα η ενίσχυση σε τέσσερις τομείς, τον τομέα των υποδομών, της υγείας, του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.  «Οπωσδήποτε πρέπει να πάμε πιο γρήγορα στις υποδομές, ολοκληρώνεται το Άκτιο – Αμβρακία, αλλά υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες όπως η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι, το δρόμο για το Πλατυγιάλι, ο δρόμος Ναύπακτος – Θέρμου, που είναι υποδομές που θα δώσουν ανάπτυξη στην περιοχή» ανέφερε ο Θ. Παπαθανάσης και εστίασε στο τομέα της υγειονομικής ασφάλειας υπογραμμίζοντας ότι είναι προϋπόθεση για να μείνει κανείς στον τόπο του. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι παρά τα όσα ακούγονται δεν υπάρχει καμία απολύτως καμία σκέψη  στην ΝΔ για υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. «Υπάρχουν ανακολουθίες του Κράτους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν προσπάθειες γιατί το προσωπικό στην Υγεία συνολικά αυξήθηκε κατά 8.000 και οι δαπάνες κατά 1,4 δισ. ευρώ σε σχέση με την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Θ. Παπαθανάσης.

Το στοίχημα για την Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με το Θ. Παπαθανάση, είναι τα νέα παιδιά να μείνουν στον τόπο τους και να σταματήσει η «αιμορραγία» νέων ανθρώπων, γι’ αυτό και η στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων θα πρέπει να είναι ακρογωνιαίος λίθος για την επόμενη μέρα στην περιοχή. Ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και της Αυτοδιοίκησης, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει πρώτη στον εναλλακτικό τουρισμό σε όλη τη χώρα.

Χανιά: Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε οδηγό που είχε πάνω στην μηχανή του δύο σκύλους (εικόνες)

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ