ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΘ. Μωραΐτης: Το “50%+1” θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής των κρουσμάτων

Θ. Μωραΐτης: Το “50%+1” θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής των κρουσμάτων

Θ. Μωραΐτης: Το “50%+1” θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής των κρουσμάτων

Θ. Μωραΐτης: Το “50%+1” θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής των κρουσμάτων

Τον τρόπο ανοίγματος των σχολείων και να νέα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν  σχολίασε με δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-, Θάνος Μωραΐτης

«Τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν όπως πέρυσι, χωρίς σχέδιο, χωρίς μείωση μαθητών ανά τμήμα, χωρίς αύξηση των διαθέσιμων χώρων διδασκαλίας, χωρίς διενέργεια αξιόπιστων τεστ στα σχολεία με ευθύνη του ΕΟΔΥ, χωρίς βελτίωση των συνθηκών υγιεινής στα σχολεία, χωρίς οργάνωση», τόνισε.

Συμπλήρωσε πως «το ευφάνταστο “50%+1″μόνο ως πολλαπλασιαστής των κρουσμάτων θα λειτουργήσει, παρά ως τρόπος αναχαίτισης», ενώ ανέφερε ότι «Μητσοτάκης και Κεραμέως είχαν όλο το χρόνο να εκπονήσουν αποτελεσματικό σχέδιο ανοίγματος των σχολείων, αλλά η αδιαφορία, η ανικανότητα και οι ιδεοληψίες τους δεν τους το επέτρεψαν».

Παράλληλα είπε ότι «η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση, οξύνοντας διαρκώς τις εντάσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα και μετατρέποντας τους μαθητές σε στόχο διακρίσεων, ανάλογα με τις αποφάσεις των γονιών τους για το αν θα εμβολιαστούν ή όχι».

Έκλεισε, υπογραμμίζοντας πως, «τη στιγμή που οι επιστήμονες και η εξάπλωση του ιού στις μικρές ηλικίες κρούουν τον κώδωνα, επιλέγει την ολιγωρία, τους μονολόγους στα τηλεοπτικά παράθυρα και το διχασμό».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Με το φόβο και το πένθος συνοδοιπόρους η Κατούνα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ