ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘ. Μωραΐτης: Να καλυφθούν χτες τα κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Θ. Μωραΐτης: Να καλυφθούν χτες τα κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Θ. Μωραΐτης: Να καλυφθούν χτες τα κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Θ. Μωραΐτης: Να καλυφθούν χτες τα κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Το δημοσίευμα της «Σ», την προηγούμενη εβδομάδα, αναφορικά με τις κενές θέσεις στο ιατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας σχολιάζει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Θάνος Μωραΐτης με δήλωσή του, με την οποία κατακεραυνώνει την κυβέρνηση.

Όπως τόνισε, «εν μέσω τεράστιας έξαρσης της πανδημίας, τόσο στην Αιτωλοακαρνανία, όσο και πανελλαδικά, τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου άγγιξαν ξανά τα όριά τους και λειτουργούν με 26 κενά συνολικά στο ιατρικό προσωπικό τους».

Ο κ. Μωραΐτης επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε, τόσο τα Νοσοκομεία, όσο και το προσωπικό στην τύχη τους, βρήκε την πανδημία ως ευκαιρία για μπίζνες με κλινικάρχες κι εργολάβους», ενώ «οδηγεί τη δημόσια υγεία σε πλήρη απαξίωση, ώστε να έχει το τέλειο άλλοθι».

«Μπροστά στα ντιλς της, δεν υπολογίζει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με την ταλαιπωρία για τους ασθενείς, τις οικογένειές τους, τους πολίτες, που δυσκολεύονται ακόμα και για μια εξέταση, να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Όπως τεράστια είναι και η ταλαιπωρία για όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν, με τις σημερινές εικόνες της ουράς αναμονής να αποτελούν απτή απόδειξη της τεράστιας υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Αγρινίου» αναφέρει ακόμη ο βουλευτής και κλείνει τη δήλωσή του προσθέτοντας:

«Η Αιτωλοακαρνανία δεν είναι Νομός δευτέρας διαλογής. Απαιτούμε να καλυφθούν άμεσα τα κενά και να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια υγεία του τόπου μας… χτες!»

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Ενδιαφέροντες καιροί», αδιάφορα πάνελς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr