ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΘ. Μωραΐτης στον “Δυτικά Fm 92,8”: “Ανακοίνωσαν «ασπιρίνες» και πέντε υπουργοί αυτοθαυμάζονταν”

Θ. Μωραΐτης στον “Δυτικά Fm 92,8”: “Ανακοίνωσαν «ασπιρίνες» και πέντε υπουργοί αυτοθαυμάζονταν”

Θ. Μωραΐτης στον “Δυτικά Fm 92,8”: “Ανακοίνωσαν «ασπιρίνες» και πέντε υπουργοί αυτοθαυμάζονταν”

Ο Θάνος Μωραΐτης μιλώντας στον «Δυτικά Fm 92,8» για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση είπε ότι πρόκειται για «ασπιρίνες» και επέκρινε τον …αυτοθαυμασμό των υπουργών.

«Δεν έχουν αντιληφθεί το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση στο χώρο της κοινωνίας και της οικονομίας, για τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», τόνισε στην εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τους χειρισμούς της κυβέρνησης πάνω στο θέμα της πανδημίας, επέρριψε ευθύνες για το «ρεκόρ ακρίβειας» που βιώνει η χώρα και την κατηγόρησε για την «εμπλοκή» της στον πόλεμο στην Ουκρανία. Και στις τρεις κρίσεις, όπως σχολίασε, ο κ. Μωραΐτης, η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για σενάριο πρόωρων εκλογών και σημείωσε ότι το κόμμα του βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα διατυπώνοντας συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα.

Τόνισε επίσης την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και απάντησε σε ερώτημα περί συνεργασιών. «Το κάλεσμα προς τις προοδευτικές δυνάμεις είναι συνεχές», σχολίασε.

Ο κ. Μωραΐτης αναφέρθηκε και στο θέμα του δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι, σημειώνοντας ότι αυτό το έργο εγκρίθηκε το 2012 και το χαρακτήρισε έργο πνοής νευραλγικής σημασίας,  όχι στη βάση τοπικιστικών κριτηρίων αλλά για ολόκληρη τη χώρα.

Ακούστε τι δήλωσε ο Θάνος Μωραϊτης στον “Δυτικά Fm:

Με διακρίσεις σε πανελλήνιο και διασυλλογικό πρωτάθλημα TΑΕΚΒΟΝΤΟ ο “ΤΙΤΟΡΜΟΣ” (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ