ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΘ. Κατερινόπουλος: Θα κληθούν και άλλα πρόσωπα από τη Δικαιοσύνη τις επόμενες ημέρες (ηχητικό)

Θ. Κατερινόπουλος: Θα κληθούν και άλλα πρόσωπα από τη Δικαιοσύνη τις επόμενες ημέρες (ηχητικό)

Θ. Κατερινόπουλος: Θα κληθούν και άλλα πρόσωπα από τη Δικαιοσύνη τις επόμενες ημέρες (ηχητικό)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα κληθούν κι άλλα πρόσωπα από τη Δικαιοσύνη για την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά αδέρφια στην Πάτρα. Όπως σχολίασε, μιλώντας στο “Δυτικά Fm”, ακόμα και η “γνώση” κάποιων γεγονότων είναι αδίκημα.

Σε άλλο σημείο της συζήτησής του με τη Δήμητρα Λαοπόδη, τόνισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν μπορεί πια να κοροϊδέψει κανέναν, όπως συμβαίνει και με άλλα πρόσωπα,  και άφησε υπονοούμενα για προσπάθειες “προστασίας” από πολιτικούς “παρωχημένης” εποχής.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, μιλώντας στον “Δυτικά Fm” για τις προεκτάσεις της υπόθεσης, δεν απέκλεισε ότι ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες  με την  «Εταιρεία Δολοφόνων», την εγκληματική οργάνωση η οποία, όπως αποκαλύφθηκε το 1987, προσέγγιζε ηλικιωμένους και στη συνέχεια τους δολοφονούσε για να επωφεληθούν τα μέλη της από τις διαθήκες τους, τις οποίες πλαστογραφούσαν.

Σχετικά με τη στάση του κόσμου απέναντι στην κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας σημείωσε ότι “δεν είναι το καλύτερο να βλέπεις τον κόσμο να την προπηλακίζει”. “Έκανε ένα έγκλημα ή κάποια εγκλήματα, υπάρχει ένα δεδομένο για το οποίο προφυλακίστηκε και βεβαίως η κοινωνία αγωνιά αλλά ο καθένας βρήκε μια ευκαιρία για να δείξει την … ευαισθησία του;”, διερωτήθηκε.

Ακούστε τις δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου:

Για λίγη τηλεθέαση ο Σταθάς έγινε «μήτρα» εγκλημάτων με περίεργες ουσίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr