Την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 45χρονο Πυροσβέστη Γιώργο Κουτσοκώστα.
Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο οδηγούσε ο άτυχος Πυροσβέστης, ανατράπηκε επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.
Παρά τις άμεσες προσπάθειες των συναδέλφων του, ο πυροσβέστης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Άλλοι δύο Πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Στο Κοιμητήριο του Βύρωνα το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου στις 12:30 θα πουν το τελευταίο «αντίο».
Ο αδερφός του Γιώργου μίλησε στο ΑΝΤ1 και τα λόγια του συγκλονίζουν: «Είχε έρωτα… Πολλά χρόνια, ζούσε και ανέπνεε για την Πυροσβεστική.
Είμαι περήφανος για τον αδελφό μου, για όλα αυτά που έχει κάνει στο Σώμα, σε φωτιές, αποκλεισμούς…
Ο Γιώργος ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, σπουδαίος άνθρωπος, χαβαλετζής στην παρέα, στη δουλειά του ήταν πολύ καλός.
Ήρθε τώρα αυτό το ατυχές γεγονός. Δεν το πίστεψα, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε έτσι κι έτσι».



