ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο εργοτάξιο στη Γέφυρα και το Πλατυγιάλι αξιοποιημένα κι εμείς να ψαχνόμαστε;

Το εργοτάξιο στη Γέφυρα και το Πλατυγιάλι αξιοποιημένα κι εμείς να ψαχνόμαστε;

Το εργοτάξιο στη Γέφυρα και το Πλατυγιάλι αξιοποιημένα κι εμείς να ψαχνόμαστε;

Το εργοτάξιο στη Γέφυρα και το Πλατυγιάλι αξιοποιημένα κι εμείς να ψαχνόμαστε;

Η μεγάλη έκταση, άνω των 160 στρεμμάτων, που αφορά στις πρώην εργοταξιακές εγκαταστάσεις της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης») έχουν μπει μπροστά λέει και πάλι από το ΤΑΙΠΕΔ.

Και μπορεί να φανταστεί ό, τι θέλει κανείς να γίνεται σε αυτό το μοναδικό μέρος, με την Γέφυρα δίπλα, με αρχαίο κάστρο παραδίπλα, σε κόμβο και με την Ναύπακτο και την Πάτρα σε απόσταση αναπνοής.

Ας αναλογιστούμε τώρα στο Πλατυγιάλι μια ανάλογου μεγέθους αξιοποίηση αν είναι δυνατόν με έναν παρόμοιο θεματικό προσανατολισμό.

Στον ίδιο νομό δηλαδή ένα φιλέτο του ΤΑΙΠΕΔ στο μοναδικό περιβάλλον του Ρίου-Αντιρρίου και από την άλλη πλευρά το μόνο λιμάνι με τα συγκεκριμένα προνομιακά χαρακτηριστικά που έχει το Πλατυγιάλι.

Μπορείς μόνο να αφήσεις την φαντασία σου να τρέξει και να προσθέσεις και την εγγύτητα του αεροδρομίου του Ακτίου, το Άκτιο-Αμβρακία, το μέλλον που επιφυλάσσεται στην Λευκάδα.

Και μετά μπορείς να σκεφτείς το Αγρίνιο αποκομμένο από όλα αυτά, να τρέχει για να φτιάξει σύνδεση με την Ιόνια ή να βρει πού βολεύει τελικά (στ’ αλήθεια όμως…) το Επιχειρηματικό Πάρκο.

Ούτε ψύλλος στον κόρφο μας..

Γιοκ και το ήσυχο καλοκαίρι;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ