ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης (εικόνες & βίντεο)

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης (εικόνες & βίντεο)

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης (εικόνες & βίντεο)

«Στεκόμαστε στο πλευρό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης και του δικαιώματος του να υπερασπίζεται τη χώρα του κατά της ξένης κατοχής με όλα τα αναγκαία μέσα», ήταν το κύριο θέμα που ανέφερε το Εργατικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου στην συγκέντρωση.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου πραγματοποίησε στον Πεζόδρομο Παπαστράτου, συγκέντρωση αλληλεγγύης ως ένδειξη συμπαράστασης για τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο λαός της Παλαιστίνης.

«Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί που αγωνίζονται για τη ζωή τους! Τρομοκράτες είναι οι δολοφόνοι των λαών, οι Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. που στηρίζουν το Ισραήλ!

Ο λαός της Παλαιστίνης εδώ και 75 βιώνει την Ισραηλινή βία και κατοχή, η οποία συνεχίζεται με την κάλυψη και στήριξη των Αμερικανατοικών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων (Ν.Δ. – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΑ.ΣΟ.Κ.) που έχουν γίνει οι καλύτεροι σύμμαχοι του Ισραηλινού κράτους-δολοφόνου. Για 75 χρόνια ο λαός της Παλαιστίνης θρηνεί εκατοντάδες νεκρούς, ανάμεσα τους άμαχους, ηλικιωμένους και παιδιά.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλο τον παλαιστινιακό λαό, που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μαζί με του λαούς όλου του κόσμου, μαζί με το εργατικό-λαϊκό κίνημα στη χώρα μας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματα του.

Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.

Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

Το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του Ο.Η.Ε.

Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Ο Λευτέρης Τηλιγάδας για ΔΕΥΑ – κοριό στο «Δυτικά Fm 92,8» : «Να ξεκαθαρίσει χθες!» (ηχητικό)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ