ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤεράστιες οι ουρές στα φαρμακεία του Αγρινίου

Τεράστιες οι ουρές στα φαρμακεία του Αγρινίου

Τεράστιες οι ουρές στα φαρμακεία του Αγρινίου

Συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας οι ουρές που σχηματίζονται έξω από τα φαρμακεία του Αγρινίου είναι τεράστιες και δεν θυμίζουν σε τίποτε φαρμακείο μιας περιφερειακής πόλης, αλλά κάποιο κεντρικό φαρμακείο της πρωτεύουσας που μάλιστα εφημερεύει!

Οι ουρές αυτές σχηματίζονται σχεδόν αποκλειστικά από συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για rapid test, ενώ σήμερα Κυριακή “προστίθενται” και όσοι αναζητούν φάρμακα.

Το λάθος που γίνεται όμως, όπως ουκ ολίγες φορές έχουν επισημάνει φαρμακοποιοί του Αγρινίου, είναι ότι οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν επιλέγουν να κάνουν ή να προμηθευτούν τεστ την ώρα που όλα τα φαρμακεία της πόλης είναι ανοιχτά, ώστε σύντομα να τελειώσουν την υποχρέωσή τους χωρίς ταλαιπωρία, αλλά επιλέγουν να το κάνουν συγκεκριμένες ημέρες, όταν δηλαδή ένα φαρμακείο εφημερεύει και ένα διανυκτερεύει λ.χ. το απόγευμα της Δευτέρας, της Τετάρτης του Σαββάτου ή την Κυριακή, με αποτέλεσμα στις ουρές να υπάρχουν πολλά άτομα!

Επιπροσθέτως, όπως έχουν αναφέρει στη “Σ” πολλές φορές φαρμακοποιοί της περιοχής σημαντικό είναι ότι από τα δύο αυτά φαρμακεία που εφημερεύουν τις συγκεκριμένες ημέρες κάποιο μπορεί να μην πραγματοποιεί τεστ και έτσι όλο το βάρος να πέφτει στο άλλο φαρμακείο και οι πολίτες να αναμένουν στην ουρά τουλάχιστον για 20 με 30 λεπτά!

Παράλληλα, ανά την Ελλάδα καθολικό είναι το αίτημα των πολιτών να είναι περισσότερα ανοιχτά φαρμακεία κατά τις ώρες εφημερίας ή διανυκτέρευσης, όπως έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές στα ΜΜΕ.

Τεράστιες οι ουρές στα φαρμακεία του Αγρινίου

Τεράστιες οι ουρές στα φαρμακεία του Αγρινίου

Πάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr