Τέμπη – Συγκλονισμένη η Χρηστίδου: «Πώς σβήνεις αυτά τα ονόματα; Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Το δικό της σχόλιο για την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να σβήσει τα ονόματα των 57 νεκρών από το δυστύχημα στα Τέμπη μπροστά από το…

sissy

Το δικό της σχόλιο για την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να σβήσει τα ονόματα των 57 νεκρών από το δυστύχημα στα Τέμπη μπροστά από το ελληνικό Κοινοβούλιο έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σημειώνεται πως ανήμερα της πορείας μνήμης για τον έναν χρόνο από την ανείπωτη τραγωδία, οι διαδηλωτές έγραψαν με κόκκινη μπογιά μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τη μοιραία λίστα των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στις ράγες, προκειμένου έτσι να τους τιμήσουν.

Λίγες μόλις ώρες αργότερα, συνεργείο καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων προχώρησε στον καθαρισμό του χώρου, σβήνοντας τα ονόματα και προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media. Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την τοποθέτησή της για την επίμαχη αυτή κίνηση μέσα από την εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (2/3).

«Με τα ονόματα αυτά… μου κάνει εντύπωση, αναρωτιέμαι ρε παιδί μου… δεν είναι τι είναι σωστό, τι λέει το πρωτόκολλο, δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.

«Πώς το κάνεις; Πώς το κάνεις; Πώς πας και σβήνεις αυτά τα ονόματα που κουβαλάνε τόσο πόνο; Κάθε γράμμα που είναι γραμμένο εκεί», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είναι φοβερό πώς το κράτος εξαντλεί τα αντανακλαστικά του και στο μπάζωμα και στο να καθαρίσουν την πόλη… και στα Τέμπη και εδώ. Ενώ βλέπεις άλλα που είναι κατεστραμμένα χρόνια και δεν δίνει σημασία κανένας», σχολίασε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το είδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω», υπογράμμισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: zappit.gr