ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤέμπη: Πήρε προθεσμία για να καταθέσει ο ένας σταθμάρχης Λάρισας

Τέμπη: Πήρε προθεσμία για να καταθέσει ο ένας σταθμάρχης Λάρισας

Τέμπη: Πήρε προθεσμία για να καταθέσει ο ένας σταθμάρχης Λάρισας

Στον ειδικό Εφέτη – ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα για να καταθέσουν ο σταθμάρχης Λάρισας που είχαν βάρδια τη μέρα της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη, πριν τη μοιραία βάρδια, και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ.

Ο ένας σταθμάρχης ζήτησε και πήρε προθεσμία να καταθέσει την επόμενη Παρασκευή, 24 Μαρτίου.

Δε θέλει να μιλά για τη τραγωδία

Ο προφυλακισμένος σταθμάρχης της Λάρισας κρατείται στην 4η πτέρυγα των φυλακών της Λάρισας, στο ισόγειο του σωφρονιστικού ιδρύματος, μαζί με κρατούμενους οι οποίοι κάνουν καθημερινά μεροκάματα και ζητά μόνο τα απαραίτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει ακόμη σαστισμένος, δίχως να μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Ο σταθμάρχης είναι ολιγομίλητος, χαμένος στις σκέψεις του. Δεν θέλει να προαυλίζεται και αρνείται να αναφέρει ή να ακούσει κάποιον άλλο να αναφέρεται στη σιδηροδρομική τραγωδία. Μάλιστα, δεν παρακολουθεί τα όσα μεταδίδονται στην τηλεόραση, ενώ το μόνο που έχει ζητήσει μέχρι στιγμής, να έχει μαζί του, είναι ένα μικρό ραδιόφωνο.

Ο 59χρονος αποφεύγει να έχει την παραμικρή επαφή με άλλους κρατούμενους. Με τους μόνους που έχει συνομιλία είναι με τη σύζυγό του, είτε από το τηλέφωνο, είτε όταν εκείνη τον επισκέπτεται στις φυλακές και με τους δικηγόρους του, οι οποίοι του περιγράφουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η υπεράσπισή του.

Πηγή: newsit.gr

Κρήτη: Καταπλακώθηκε από τοίχο αποθήκης ενώ οδηγούσε τρακτέρ – Η τραγική ειρωνεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ