ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤέμπη: «Δεν ήθελα να καώ» λέει 7χρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο και επέστρεφε από εξετάσεις

Τέμπη: «Δεν ήθελα να καώ» λέει 7χρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο και επέστρεφε από εξετάσεις

Τέμπη: «Δεν ήθελα να καώ» λέει 7χρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο και επέστρεφε από εξετάσεις

Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο ήταν και ένας 7χρονος ο οποίος επέβαινε στην αμαξοστοιχία με τον πατέρα του.

Ο 7χρονος επέστρεφε με τον πατέρα του μετά από ιατρικές εξετάσεις καθώς πάσχει από καρκίνο και ταξίδευε με το Intercity 62 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε…»

Ο πατέρας του 7χρονου μίλησε στο Live News του Mega και περιέγραψε πώς κατάφερε να σωθούν στα Τέμπη, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά ότι το παιδί του σώθηκε από θαύμα. «Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι. Βγήκαν από μία τρύπα, βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους, γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στη μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του».

Ο πατέρας του μικρού αγοριού μετέφερε πως το παιδί έλεγε ότι δεν ήθελε να πεθάνει και πως μπορεί να νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν. «Το παιδί το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το “Ελπίδα”, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε στα Τέμπη», δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ