ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤέλος εβδομάδας τελειώνει του Καρέλη – Συζητήσεις με επιθετικούς από εξωτερικό

Τέλος εβδομάδας τελειώνει του Καρέλη – Συζητήσεις με επιθετικούς από εξωτερικό

Τέλος εβδομάδας τελειώνει του Καρέλη – Συζητήσεις με επιθετικούς από εξωτερικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά στον Παναιτωλικό και μέχρι τέλους της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις τουλάχιστον στην περίπτωση του Νίκου Καρέλη.

Οι προσθήκες που σχεδιάζεται να γίνουν ακόμη στο ρόστερ, αναμένεται να είναι τέσσερις στον αριθμό και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της ανανέωσης του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.

Αναλυτικότερα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του Νίκου Καρέλη, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και την αισιοδοξία για θετική έκβαση να κυριαρχεί στις τάξεις του Παναιτωλικού.

Από εκεί και πέρα σίγουρη θεωρείται η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με τον Παναιτωλικό να επικεντρώνεται σε τέσσερις πολύ καλές περιπτώσεις που αφορούν τις αγορές τις Πορτογαλίας και της Αργεντινής. Έχουν γίνει οι ανάλογες προσφορές και αντιπροτάσεις, όμως χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν οι επαφές καθώς οι ποδοσφαιριστές εξετάζουν και άλλες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Οι υπόλοιπες προσθήκες αφορούν, μία περίπτωση μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να αγωνίζεται με επιτυχία και στα άκρα αλλά κυρίως πίσω από το φορ, καθώς και ενός αμυντικού χαφ που θα μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Επαφές έχουν γίνει και γι’ αυτές τις περιπτώσεις, όμως και εδώ τα χρονικά πλαίσια για την ολοκλήρωσή τους έχουν «απλωθεί» καθώς πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται ο ανάλογος χρόνος. Δύσκολα θα υπάρξει πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ, εκτός και αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό ή το επιβάλουν οι συνθήκες.

Αναφορικά με την περίπτωση Θυμιάνη, ο ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει τον Παναιτωλικό και κρίνεται καλή επιλογή, δεν συμπεριλαμβάνεται όμως στις βασικές επιλογές. Άλλωστε η περίπτωσή του είναι πολύπλοκη και αυτό έχει να κάνει όχι τόσο με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον ποδοσφαιριστή, όσο με το γεγονός ότι έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Ξάνθη.

Πηγή: agriniara.gr

Λίμνη Στράτου: Ξεκινούν την Πέμπτη τα Πρωταθλήματα Θαλάσσιου Σκι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ