ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤελείωσε του Άλβες

Τελείωσε του Άλβες

Όλα εξελίχθηκαν ομαλά στην μεταγραφή του Αντρέ Άλβες Ντος Σάντος και το μεσημέρι της Παρασκευής  η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε: «Ο ποδοσφαιριστής Αντρέ Άλβες συμφώνησε σήμερα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τον Παναιτωλικό».

Ο εργομετρικός έλεγχος του Βραζιλιάνου έγινε στη Θεσσαλονίκη και προφανώς δεν διαπιστώθηκε τίποτα το ανασταλτικό  για την απόκτησή του. Πάντως ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στο  agriniopress ομολόγησε ότι βρίσκεται λίγο πίσω λέγοντας: « Δεν είμαι και στην καλύτερη μου κατάσταση όμως θα έχω τον χρόνο να δουλέψω και να φτάσω σε ένα επίπεδο ψηλό που θα βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της». Επίσης είπε ότι η θέση που αγωνίζεται πιο συχνά είναι αυτή του φορ και γενικά φάνηκε πολύ ικανοποιημένος από την ένταξή του στον Παναιτωλικό, εξηγώντας:   «Έκανα την έρευνα μου και πήρα τις πληροφορίες μου για τον Παναιτωλικό. Έμαθα ότι είναι ένα καλό και νοικοκυρεμένο κλαμπ  και από την στιγμή που και η ομάδα με ήθελε δεν είχα λόγο να αρνηθώ. Τώρα πλέον ο Παναιτωλικός είναι η οικογένεια μου. Παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα στις δυο χώρες σίγουρα ότι έπαιξα στην Κύπρο θα με βοηθήσει. Όταν μάλιστα έρθει και η οικογένεια μου και ξεκινήσω την προετοιμασία μέρα με την μέρα θα πετύχουμε στον στόχο μας».
Οι προσπάθειες για το «κλείσιμο» κι άλλων παικτών βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες  να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ράφαελ και να ανανεωθεί ο δανεισμός του Ανέν. Για χθες Παρασκευή επίκειτο συζήτηση με τον Στέλιο Σφακιανάκη, τον οποίο ο Χάβος θα ήθελε στο ρόστερ και η αναμονή για τον Γκάλο συνεχίζεται.
Οι διαδικασίες για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχουν ήδη ξεκινήσει από την ΠΑΕ και με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου τόσο οι κάρτες Διαρκείας όσο  και τα απλά εισιτήρια θα εκδίδονται με αυτόν τον τρόπο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr