ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ο Στέλιος Μερμίγκης στον “Δυτικά Fm 92,8”: Ο κόσμος στήριξε έμπρακτα το “Ανυπότακτο Αγρίνιο”

Ο Στέλιος Μερμίγκης στον “Δυτικά Fm 92,8”: Ο κόσμος στήριξε έμπρακτα το “Ανυπότακτο Αγρίνιο”

Ο Στέλιος Μερμίγκης στον “Δυτικά Fm 92,8”: Ο κόσμος στήριξε έμπρακτα το “Ανυπότακτο Αγρίνιο”

Ένα στόχο που φάνταζε ανέφικτος πέτυχε η δημοτική παράταξη “Ανυπότακτο Αγρίνιο” που τελικά θα κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο επικεφαλής της Στέλιος Μερμίγκης, μιλώντας στον “Δυτικά FM 92,8”  αναφέρθηκε στις δυσκολίες που δημιούργησαν οι απαιτήσεις του εκλογικού νόμου για την Αυτοδιοίκηση ο οποίος φέρει την υπογραφή του Μάκη Βορίδη, εξηγώντας με ποιον τρόπο η συμμετοχή του κόσμου κατόρθωσε να τις υπερνικήσει, ουσιαστικά μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους Φόνη Γερμενή και Γιάννη Συμψηρή στην εκπομπή “Μαζί …Δυτικά” σχολίασε, καταρχάς, το γεγονός ότι παρότι η υποβολή των συνδυασμών έγινε ηλεκτρονικά, εντούτοις η διαδικασίες είχαν έντονα γραφειοκρατικό χαρακτήρα.  “Όλα αυτά δεν είναι στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, το αντίθετο πιστεύουμε ότι είναι εμπόδια για να φιμώσουν και να σταματήσουν τις φωνές σχημάτων σαν του δικού μας”, τόνισε χαρακτηριστικά. Παρατήρησε μάλιστα ότι άλλες δημοτικές παρατάξεις χρειάστηκαν ολόκληρα επιτελεία για να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες. “Ο κόσμος διάλεξε να σταθεί με ενεργό ρόλο στο ψηφοδέλτιο για να δώσει την εκλογική μάχη”, σημείωσε σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής του συνέντευξης ο Στέλιος Μερμίγκης.

Επιπλέον, παρουσίασε τους στόχους της παράταξής του και δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για την “αφωνία” που, όπως υποστήριξε,  επέδειξαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τις περασμένες δύο θητείες.

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που έκανε το “Ανυπότακτο Αγρίνιο για σωρεία θεμάτων που αφορούν την πόλη και την καθημερινότητα  είπε ότι ” άγγιξαν κόσμο”.  “Έκριναν ότι πρέπει αυτή η φωνή να υπάρχει προκειμένου να συμβάλει με τον τρόπο της στη βελτίωση των συνθηκών ζωής” , υπογράμμισε ο Στέλιος Μερμίγκης και σε αντίθεση με εκείνους που δηλώνουν “ανεξάρτητοι” σημείωσε ότι τα μέλη της παράταξής του είναι εξαρτημένοι από τις υπαρκτές ανάγκες τους!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέλιου Μερμίγκη στον “Δυτικά Fm 92,8”:

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ