ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας

Στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας

Στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας

Σε επαφές με σημαντικούς θεσμικούς Φορείς και εκπροσώπους σημαντικών Συλλόγων βρίσκεται-μεταξύ άλλων- τις τελευταίες μέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο κ. Λίνο Μπλέτσα, να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο της περιοχής και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον των Υποδομών και του οικιστικού σχεδιασμού στην ευρύτερη περιοχή.

«Είναι προνόμιο να ανταλλάσσεις απόψεις με τον Λίνο Μπλέτσα, οι γνώσεις και η οπτική του στα πράγματα είναι μεγάλος αρωγός για εμάς που θέλουμε να δούμε το Αγρίνιο να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο, με Υποδομές που θα είναι ασφαλείς απέναντι στις κλιματικές προκλήσεις που ζούμε», επεσήμανε ο Κώστας Πιστιόλας.

Παράλληλα, χθες, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» βρέθηκε στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου όπου είχε επαφές με επαγγελματίες και μέλη της διοίκησης της εταιρείας και τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Νάκο.

Κοινός τόπος σε όσα συζητήθηκαν είναι ότι το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου επιτελεί ένα κοινωνικό έργο για την πόλη και πρέπει να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί ώστε να πυκνώσει η παρουσία του στην πόλη και τα χωριά, προς όφελος των δημοτών.

Κ. Πιστιόλας: Συγκλονιστική η προσφορά των συμπολιτών μας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ