Τατσόπουλος: Ξέσπασε στον Alpha – “Να αποχωρήσω τώρα και να τον ακούσετε”

Τη δυσαρέσκεια και τη διαφωνία του στο να συμμετάσχει σε διάλογο με τον Ανδρέα Καραγιάννη εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε το πρωινό…

tatsopoulos

Τη δυσαρέσκεια και τη διαφωνία του στο να συμμετάσχει σε διάλογο με τον Ανδρέα Καραγιάννη εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (15/1) στο πάνελ του Super Κατερίνα και ζήτησε να αποχωρήσει, όταν στη συζήτηση μπήκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Θα μου επιτρέψετε, επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Καραγιάννη. Θεωρώ ότι γίνεται μία επικοινωνιακή απάτη εκ μέρους του, διαρκώς λέει ότι με μηνύει και τα ποσά που διεκδικεί. Ευχαρίστως να τον ακούσετε, αφού εγώ αποχωρήσω ή να αποχωρήσω τώρα και να τον ακούσετε», ανέφερε ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τον Ανδρέα Καραγιάννη βάζοντάς τον στη συζήτηση.

«Δεν θα ‘θελα με κανέναν τρόπο να βρεθώ σε διάλογο με κάποιον που λέει ότι με μηνύει και δεν με μηνύει», ξεκαθάρισε ο γνωστός συγγραφέας.

«Ξεκίνησε μία ιστορία από πέρσι με το σήριαλ με τον Παΐσιο, που είπα εγώ ότι είναι απαράδεκτο να παρουσιάζεται ως ιστορική σειρά. Άφησε να αιωρείται η εντύπωση ότι εμένα με σύρει στα δικαστήρια.

Εγώ με τον κύριο Καραγιάννη θέλω να συζητήσω παρά μόνο στα δικαστήρια μαζί του. Με χαρά θα μιλήσω μαζί του στο δικαστήριο», επισημαίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Επικοινωνιακές απάτες και τερτίπια ότι εγώ σε σύρω στα δικαστήρια χωρίς να σε σύρω… θα τον σεβόμουν πολύ περισσότερο εάν το έκανε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Πηγή: zappit.gr