Τάσος Ξιαρχό για Μαρίνα Σάττι: “Έκανε κολλητή μία χορεύτρια που είχα πάρει και μου πήρε τη δουλειά”

“Κρατήσαμε κι οι δύο μια ασπίδα και μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλον” σημείωσε ο Τάσος Ξιαρχό Ο πρώην… συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Τάσος…

xiarcho1103

“Κρατήσαμε κι οι δύο μια ασπίδα και μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλον” σημείωσε ο Τάσος Ξιαρχό

Ο πρώην… συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Τάσος Ξιαρχό σχολίασε στο Breakfast@star το τραγούδι της Eurovision, τις… ομοιότητες με τον Πιτσίνιαγκα και την μεταξύ τους κόντρα.

«Είναι Μαρίνα Σάττι 100%. Δεν μου άρεσε λίγο η εικόνα, που είναι μια διαφορετική Αθήνα από αυτήν που αγαπάμε και μια Ελλάδα λίγο spicy. Είναι ένα concept. Ξεκινούσε σαν ινδικό από τα βάθη του Bollywood και της Ινδίας. Της αρέσει. Δεν το προτίμησα, αλλά μου αρέσει σαν άκουσμα» είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Η μουσική τέχνη δεν έχει κανόνες. Μπορείς να φέρεις 5 κουπλέ, ένα ρεφρέν. Δεν έχει κατηγορίες. Πρέπει να είμαστε στάνταρ; Επειδή τα έκανε ο Φοίβος έτσι, να μείνουν πάντα έτσι; Πάμε για πεντάδα. Μου αρέσει και δεν μου αρέσει. Το τραγούδι δεν παραπέμπει στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Δεν έχει καμία σχέση. Η Εύη Δρούτσα βρήκε την ευκαιρία να πει κάτι.

Με την Μαρίνα δεν μιλάμε γιατί δεν βρισκόμαστε κιόλας κάπου. Έχουμε μείνει στα πρώτα μας βήματα κι οι δύο. Όταν έκανε τη μεγάλη της επιτυχία και το έχουμε αφήσει εκεί πέρα. Αν ποτέ βρεθούμε… Δεν μου άφησε τόσο πικρία το ότι δεν πληρώθηκα, όσο ότι έχασα τη δουλειά επειδή μία χορεύτρια που είχα πάρει, την έκανε κολλητή και μου πήρε εμένα τη δουλειά. Πιο πολύ με πειράζει που οι άνθρωποι είναι στη γωνία για να αρπάξουν τις ευκαιρίες που εσύ έχεις δημιουργήσει στον εαυτό σου. Είμαστε κι οι δύο πολύ δυναμικά παιδιά και πολύ έντονοι. Κρατήσαμε κι οι δύο μια ασπίδα και μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλον» συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Πηγή: zappit.gr