Τάσος Χαλκιάς: «Η τηλεόραση με βαρέθηκε, έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και μίλησε για όλους και για όλα.

TASOS XALKIAS

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που θεωρεί γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα ήθελε να έχει μικρά παιδιά σε αυτή την γενιά.

«Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλείες που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς. Θέλω να είμαι ηθοποιός και δεν με ενδιαφέρει κανένα πόστο που εμπεριέχει μορφή εξουσίας», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Είμαστε πολλά χρόνια με τους ανθρώπους που συνάψαμε έγγαμο βίο… έχουμε τον προσωπικό μας βίο. Αλίμονο αν ο γάμος μας δυνάστευε μέχρι την ηλικία των 70 που είμαι εγώ. Αν είχα μικρά παιδιά θα είχα τεράστιο άγχος γιατί δεν θα ήξερα πως να τα πρωτοπροστατεύσω», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Στη συνέχεια ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε πως του αρέσει να απολαμβάνει την μοναχικότητά του, ενώ τόνισε πως θεωρεί γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλια του μετά τα 60 και μια γυναικά μετά τα 55, οδεύοντας προς ένα τέλος.

«Δεν έχω γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλια μου γιατί δεν με ευχαριστεί. Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55.

Όταν έχεις κάνει μια πορεία και φτάνεις στο σημείο που σιγά σιγά ξεκινάει η κατιούσα, δεν είναι κάτι ευχάριστο οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να γιορτάζουν τα γενέθλιά του», πρόσθεσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: tlife.gr

Καινούργιου για Νίκο Ανδρουλάκη: “Περίμενα μια πιο αντρίκια απάντηση για την Ελένη Χρονοπούλου”