ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικος«Ταπεινοί», «δεμένοι» και «έχουμε καταλάβει»

«Ταπεινοί», «δεμένοι» και «έχουμε καταλάβει»

«Ταπεινοί», «δεμένοι» και «έχουμε καταλάβει»

Τα τρία παραπάνω στοιχεία είναι από τα μυστικά της καλής πορείας  του Παναιτωλικού, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει Κουτρομάνος, Άλβες και Βιγιαφάνες.

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος είπε:  «Από την αρχή της χρονιάς είμαστε ταπεινοί, τα αποτελέσματα μας κάνουν να σκεπτόμαστε το κάτι παραπάνω. Η επιτυχία είναι συλλογική. Είμαστε ομάδα,  δεν ξεχωρίζει κάποια θέση και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Έχουμε δουλέψει πολύ στη Φυσική Κατάσταση στην προετοιμασία και δουλεύουμε και τώρα. Έχουμε επικεντρωθεί τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό τρανζίσιον, όταν χάνουμε τη μπάλα προσπαθούμε να τη κερδίσουμε ξανά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο προπονητής ζητά να είμαστε ταπεινοί και να προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η γρήγορη παραμονή. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι με σοβαρότητα μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν λέμε ότι πάμε για play-off . Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και αν φτάσουμε στα play-off τότε αλλάζει».

 

«Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε όπως σήμερα. Είμαστε δεμένοι σαν ομάδα. Ξέρουμε τι θέλουμε. Παλεύουμε όλοι μαζί και είναι πάρα πολύ σημαντικός ο κόσμος που πάντα μας στηρίζουμε Δεν ξέρω αν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς πιστεύουμε αυτό που κάνουμε και το παλεύουμε», ήταν μερικά απ’ τα λόγια του Αντρέ Άλβες.

 

Και ο Λούκας Βιγιαφάνες δήλωσε: «Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση., Μαζί με το πρώτο ημίχρονο στον ΠΑΟΚ. Μετά το 15΄ επιβάλλαμε τον δικό μας ρυθμό. Είχαμε κατοχή της μπάλας. Οι Γοδόι, Κουτουμάνος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ο Μαρτίνες κράτησε τη μπάλα. Ήμασταν αποφασιστικοί. Παίζουμε πολύ καλά κι εμείς και ο Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός. Έχουμε καταλάβει τι θέλει ο κόουτς και η δουλειά που κάνουμε, βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας μας ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο».

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr