ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤαλαιπωρία και οργή για χιλιάδες συνδρομητές κινητής στην Αιτωλοακαρνανία

Ταλαιπωρία και οργή για χιλιάδες συνδρομητές κινητής στην Αιτωλοακαρνανία

Ταλαιπωρία και οργή για χιλιάδες συνδρομητές κινητής στην Αιτωλοακαρνανία

Σε άλλους το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν από μέρες, αρκετοί το βίωσαν σήμερα και χθες πολύ περισσότερο. Με λίγα λόγια, υπάρχουν σημεία στο Αγρίνιο και σε πολλά σημεία της Αιτωλοακαρνανίας όπου δεν μπορείς να κάνεις ή να δεχτείς τηλέφωνο!

Καλά, για το διαδίκτυο ας μην γίνει αναφορά. Αλλού υπάρχει αλλού όχι, αλλού το wifi “τρέχει” αλλού όχι!

Όπως λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για αποτέλεσμα της αλλαγής από 4G σε 5G, που έχει άμεσο αντίκτυπο σίγουρα στην εταιρία με τους πιο πολλούς συνδρομητές στην Ελλάδα, πιθανώς και στις άλλες σε διαφορετικές ημέρες.

Κάποια χωριά είδαν πολύ μικρό διάστημα τέτοιων δυσλειτουργιών και το ζήτημα λύθηκε άμεσα αλλά στο Αγρίνιο τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα.

Χθες μπορεί να ήταν ένα σημείο όπου δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, σήμερα κάποιο άλλο, ακόμη και παράπλευρα στο προηγούμενο! “Ανάλογα το ποιες κυψέλες έχουν μείνει ανοιχτές να εξυπηρετούν”, όπως λένε οι ειδικοί.

Φυσικά, όλα αυτά είναι για καλό. Ασφαλώς και να εκσυγχρονιστούν σε 5G τα δίκτυα αλλά δεν μπορεί να ενημερώσει κάποιος τον καταναλωτή/χρήστη;

Τόσα και τόσα μας έρχονται κάθε μέρα στα κινητά χάθηκε ένα μήνυμα “το δίκτυό μας από… τάδε έως… τάδε μέρα και ώρα θα έχει κάποιες διακοπές προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας”;

Τόσο δύσκολο είναι;

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η Μάρθα Καραγιάννη με γέλασε γιατί έφυγε μόνη της, να με περιμένει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ