ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΤάκης Χρυσικάκος: «Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια»

Τάκης Χρυσικάκος: «Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια»

Τάκης Χρυσικάκος: «Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ 1, και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη μεγάλη επιτυχία που είχε στο γυναικείο φύλο.

«Τώρα μεγαλώσαμε και πρέπει αυτός ο κύκλος της ζωής κι ενσυναίσθησης και να ξέρουμε να μην παίζουμε σε άλλο γήπεδο.

Αν προσπαθήσω να παίξω τον 30αρη, επειδή μου αρέσει και ωραία κι όμορφη γυναίκα, κινδυνεύω να γίνω γελοίος. Επομένως ας μείνω εδώ που είμαι» είπε ο Τάκης Χρυσικάκος.

Σε ερώτηση σχετικά με τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, ο Τάκης Χρυσικάκος είπε: «Δεν ήθελα να κυνηγάω, ήθελα να είναι αμοιβαίο. Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια.

Αν αρχίσεις να λες πράγματα και να έρχεσαι σε δύσκολη θέση μετά θα έχεις επίπτωση. Κανόνας ο έρωτας πρέπει να έχει αγάπη μέσα, αν δεν έχει αγάπη μέσα, το πάθος θα μετεξελιχθεί σε άλλο πάθος, μίσος κτλ».

«Έχω την νοοτροπία της ξόβεργας. Δηλαδή βάζω την ξόβεργα -όπως κάναμε παλιά για τα πουλιά – κι αν έρθει κάποια και κάτσει έχει καλώς, αλλιώς από μακριά κι αγαπημένοι.

Δεν μου άρεσε να κυνηγώ, όχι από εγωισμό αλλά από αμοιβαιότητα. Κοίταζα κάποια, καταλάβαινα ότι γινόταν παιχνίδι και πλησιάζαμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάκης Χρυσικάκος.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: newsit.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, αλλά θα πρέπει να το ελέγχει»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ