ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕμπορικό κέντρο ή ναυπηγείο; Διαγωνισμός για το οικόπεδο «φιλέτο» στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Εμπορικό κέντρο ή ναυπηγείο; Διαγωνισμός για το οικόπεδο «φιλέτο» στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Εμπορικό κέντρο ή ναυπηγείο; Διαγωνισμός για το οικόπεδο «φιλέτο» στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Για το συγκεκριμένο ακίνητο στο παρελθόν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επενδυτές για να ανεγερθεί ένα μικρό εμπορικό κέντρο, που θα πρόσφερε υπηρεσίες ικανές να καλύψουν την λειτουργία μιας μαρίνας, ενώ μια ακόμα επενδυτική πρόταση ήταν και αυτή που προέβλεπε τη δημιουργία μιας μικρής ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας, προτάσεις που δεν αποκλείεται να ξαναγίνουν με την έναρξη του διαγωνισμού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, προκηρύσσει διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ακινήτου συνολικής έκτασης 165.460,40 τ.μ., κείμενου στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου. Πρόκειται για παραθαλάσσιο ακίνητο ανατολικά του οικισμού του Αντιρρίου εκεί που καταλήγει η καλωδιωτή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης). Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα επιμέρους τμήματα και χρησίμευσε στο παρελθόν ως εργοταξιακός χώρος κατασκευής της γέφυρας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία φάση με Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους έως τις 27 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης.

newsit.gr

Τιμητικό βραβείο στον Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr