ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΤάιλερ Μακμπέθ: Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στη χώρα, η ζωή μας δεν ήταν μόνο γυμναστήριο»

Τάιλερ Μακμπέθ: Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στη χώρα, η ζωή μας δεν ήταν μόνο γυμναστήριο»

Τάιλερ Μακμπέθ: Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στη χώρα, η ζωή μας δεν ήταν μόνο γυμναστήριο»

«Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε» δήλωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ

Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που έχει δοθεί και στους δύο δήλωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανοu Κασσελάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ζωή τους δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφές.

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νόμίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε» έίπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ ρωτήθηκε και για το τι κάνει τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει αρκετές ώρες και απάντησε ότι «έχω τη δική μου ζωή εκτός από όσα κάνει ο Στέφανος, έχω επαγγλεματικές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα όπως και εκείνος έχει τις δικές του».

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι» συμπλήρωσε ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «η ζωή μας δεν είνα όπως νομίζατε μόνο γυμναστήριο και καφές . Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε».

Όσον αφορά το τι έχει αλλάξει στη ζωή τους μετά την εκλογή Κασσελάκη είπε ότι «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα».

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο μας» κατέληξε ο Τάιλερ Μακμπέθ

protothema.gr

Νέο βίντεο Κασσελάκη: «Θα τους τρελάνουμε με παρεμβάσεις» – Κάνει ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ