ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠ. Τάγκαλος για έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣΝΑ : Να γίνουν τίμιες, καθαρές και νόμιμες εκλογές

Π. Τάγκαλος για έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣΝΑ : Να γίνουν τίμιες, καθαρές και νόμιμες εκλογές

Π. Τάγκαλος για έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣΝΑ : Να γίνουν τίμιες, καθαρές και νόμιμες εκλογές

Την κήρυξη της διοίκησης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ως έκπτωτη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχολίασε, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Παναγιώτης Τάγκαλος στον οποίο δεν είχε επιτραπεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2022.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τάγκαλος και οι συνεργάτες του στην ανακοίνωσή τους προς τον Τοπικό Τύπο αναφέρουν ότι «συνεχίζουμε την προσπάθεια για ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ μέσα από νόμιμες, διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε η Ένωσή μας να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μπορέσει να σχεδιάσει – υλοποιήσει ένα πλάνο που θα κρατήσει το ποδόσφαιρο ζωντανό, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε, ώστε να πραγματοποιηθούν τίμιες, καθαρές, αδιάβλητες, νόμιμες εκλογές, με τις οποίες τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας θα επιλέξουν το Διοικητικό Συμβούλιο που θα τα εκφράζει».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Τάγκαλος και οι συνεργάτες του:

«Οι εκλογές βιασμού της νομιμότητας και εξόφθαλμης νόθευσης των δημοκρατικών διαδικασιών, είχαν ένα και μοναδικό στόχο: Να διατηρήσουν τις θέσεις τους κάποιοι άνθρωποι, που αντί να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το χρησιμοποίησαν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.

Με ευθύνη του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστου και όσων συνεργατών του έκλειναν τα μάτια στο απίστευτο «μαγείρεμα» που συντελέστηκε, το ποδόσφαιρό μας έκανε πολλά βήματα πίσω. Σύλλογοι διαλύθηκαν, διοργανώσεις συρρικνώθηκαν, άνθρωποι αηδίασαν, κυριάρχησε η καθολική απαξίωση.

Είχαμε υποσχεθεί ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσουμε τη σήψη της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής, της ΕΠΣΑ.

Η απόφαση της ΓΓΑ για την έκπτωση μιας διοίκησης που θα μείνει στην ιστορία για την καταπάτηση κάθε έννοιας δημοκρατίας, νομιμότητας, διαφάνειας και σεβασμού στον ερασιτέχνη παράγοντα, ήταν φυσικό επακόλουθο.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ μέσα από νόμιμες, διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε η Ένωσή μας να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μπορέσει να σχεδιάσει – υλοποιήσει ένα πλάνο που θα κρατήσει το ποδόσφαιρο ζωντανό.

Μέσα από την προσωρινή διοίκηση που θα επιλεγεί, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε, ώστε να πραγματοποιηθούν τίμιες, καθαρές, αδιάβλητες, νόμιμες εκλογές, με τις οποίες τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας θα επιλέξουν το Διοικητικό Συμβούλιο που θα τα εκφράζει. Εκείνο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξαναδώσει ΠΝΟΗ, ΟΡΑΜΑ και ΕΛΠΙΔΑ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

 

 

 

Ξεκινά τη Δευτέρα η αξιολόγηση 165.000 εκπαιδευτικών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ