ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Ασημένιο για την Αγρινιώτισσα Νίκη Γιαννιώτη σε βαθμολογούμενο πρωτάθλημα εν όψει του Πανευρωπαϊκού

Στο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "Albanian Open G2 2022" βρέθηκε η αθλήτρια του Τίτορμου Νίκη Γιαννιώτη με τον προπονητή της Χρήστο Γιαννιώτη

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Γιαννιώτη ασημένιο

Στο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ‘’ Albanian Open G2 2022 ‘’ βρέθηκε η αθλήτρια του Τίτορμου ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ Νίκη με τον προπονητή της ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ Χρήστο στις 30/9 – 2/10/2022.

Η Αγρινιώτισσα αθλήτρια κατάφερε μετά από 4 αγώνες να κατακτήσει το ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μετάλλιο και τους βαθμούς που δίνει η 2η θέση στην κατηγορία της.

Η Νίκη έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 25-28 Νοεμβρίου και οι βαθμοί που κερδίζει στις διοργανώσεις G2, βελτιώνουν την θέση της
στον πίνακα των αθλητών της Ευρώπης.

Το Δ.Σ., οι συναθλητές και οι φίλοι του συλλόγου εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους αθλητές του ΤΙΤΟΡΜΟΥ σε μελλοντικές διοργανώσεις.

"Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην μεγάλη εταιρία του νομού μας ‘’ ALUXAL KARACHALIOS ‘’ για την τόσο σημαντική στήριξη που παρέχει στους αθλητές μας σε όλες τις διοργανώσεις , τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε εικόνες:

Φ. Ζαΐμης: Πόλος έλξης για διεθνείς διοργανώσεις και πολλές μορφές αθλητικού τουρισμού η Περιφέρεια