ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα βοθροκάναλα της διαπλοκής δεν παίζουν καθόλου Κασσελάκη!

Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής δεν παίζουν καθόλου Κασσελάκη!

Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής δεν παίζουν καθόλου Κασσελάκη!

Ο Κασσελακης είναι «προσιτός και απλός», ο σύζυγος του έχει αδερφό που η μάνα του λέει ότι είναι κι εκείνος gay, μετά ο Στέφανος βγήκε για καφέ με τον σύζυγό του, μετά κέρασε τους δημοσιογράφους, βρέθηκε στο γυμναστήριο και σήκωσε βάρη στις 11 το πρωί!

Γιατί, προφανώς, δουλειά να κάνει δεν έχει…

Μετά ο Κασσελάκης γύρισε από το γυμναστήριο και μετά μάθαμε για το σπίτι του, στο νησί όπου πέρασε τις διακοπές με τον σύζυγό του και τη μαμά του.

Δεν τον παίζουν καθόλου τα “τα βοθροκάναλα της διαπλοκής”! Ή μάλλον “τσι διαπλοτσής” όπως ακούγεται όταν το λέει ο Πολάκης!
Αλύπητα τον χτυπάνε τον καημένο Κασσελάκη οι καναλάρχες και τα συ(μ)φέροντα!

Γιατί θέλουν να κρατήσουν χαμηλά την Αριστερά, να μην την δουν να προκόβει και να κυβερνά ξανά όπως τις ένδοξες εποχές του Πάνου Καμμένου.

Αυτός ευτυχώς έφυγε νωρίς και δεν τον προλάβαμε να κάνει δηλώσεις στα πρωινάδικα για το παράστημα του Στέφανου.

Στο μεταξύ χθες έδινε συνέντευξη τύπου ο Ανδρουλάκης και τον έγραψαν όλοι χειρότερα από τον Βαρουφάκη την βραδιά που δεν βγήκε!

Τι σου είναι όμως η άτιμη η… διαπλοκή ε; Μια με τον ένα μια με τον άλλο! Το θέμα είναι ότι όλοι διαμαρτύρονται όταν πάψει να είναι μαζί τους!

Εφημερίδα Συνείδηση

Η μάχη του σταυρού φέρνει γκρίνιες στους επικεφαλής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ