ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΤα συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τη σύλληψη του διαρρήκτη των Φαρμακείων

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τη σύλληψη του διαρρήκτη των Φαρμακείων

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τη σύλληψη του διαρρήκτη των Φαρμακείων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει εκ νέου (ένας μήνας μετά την μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη πέντε ημεδαπών για σωρεία κλοπών σε μονοκατοικίες) τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου καθώς πέτυχαν την σύλληψη και την προσαγωγή του στην δικαιοσύνη ενός (1) ημεδαπού (ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς αγώνων Dragster), ο οποίος ήταν δράστης κλοπών και διαρρήξεων, κυρίως χρηματοκιβωτίων σε φαρμακεία, σε διάφορες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τα πέντε φαρμακεία στην πόλη του Αγρινίου.
Συγκεκριμένα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες και με ιδιαίτερο ζήλο, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και πολύ πέραν του ωραρίου εργασίας τους, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος ξεκινούσε από την Αθήνα και ενεργούσε κλοπές και διαρρήξεις στις πόλεις του Αγρινίου, της Πάργας, της Βόνιτσας και της Λευκάδας με λεία που αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στα όρια του αυτοφώρου στην Αθήνα αφού εντοπίστηκε έξω από φαρμακείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες της Ένωσής μας έχουν εξιχνιαστεί δεκαοχτώ διαρρήξεις φαρμακείων στην Δυτική Ελλάδα και η έρευνα συνεχίζεται.

Το σταθμευμένο περιπολικό του Αιτωλικού τράκαρε οδηγός άλλου αυτοκινήτου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ