ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤα σβηστά φώτα της Γέφυρας και το δίλλημα

Τα σβηστά φώτα της Γέφυρας και το δίλλημα

Τα σβηστά φώτα της Γέφυρας και το δίλλημα

Τα σβηστά φώτα της Γέφυρας και το δίλλημα

Ένα Σάββατο είχε μείνει με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου φωτισμένη, πάει και αυτό… το «έφαγε» η ενεργειακή κρίση, όπως ανακοίνωσε χθες η διαχειρίστρια εταιρεία. Να μειωθούν αντίστοιχα και τα διόδια σχολίασαν κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

Ωστόσο το πρόβλημα της ενεργειακής κρίσης όπως διαμορφώνεται είναι πολύ σοβαρότερο. Στο βαθμό που εφαρμοστούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες για τους φορείς του Δημοσίου  το… μήνυμα για τους πολίτες είναι σαφές… Και αυτό φέρνει συγκεκριμένα διλλήματα για τους πολίτες, που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους αυξημένους λογαριασμούς της ενέργειας, όταν ο πληθωρισμός «τρέχει» με 11%…

Το δίλλημα μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται στη Γερμανία «ή θα ανάψεις θερμοσίφωνα για να κάνεις ζεστό μπάνιο ή την κουζίνα για να μαγειρέψεις»… Στη Γερμανία το πρόβλημα έχει να κάνει περισσότερο με την επάρκεια της ενέργειας, ενώ εδώ το πρόβλημα είναι το κόστος της που βρίσκει μια κοινωνία απισχνασμένη από τα «λίπη» του παρελθόντος. Με αποτέλεσμα το δίλλημα να γίνεται σχεδόν παρόμοιο.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Εκτιμήσεις ότι το θέμα της Μητρόπολης έχει κλείσει 99%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ