ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΤα σημεία που θα πραγματοποιηθούν rapid test αύριο και μεθαύριο στην Αιτωλοακαρνανία

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν rapid test αύριο και μεθαύριο στην Αιτωλοακαρνανία

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν rapid test αύριο και μεθαύριο στην Αιτωλοακαρνανία

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν rapid test αύριο και μεθαύριο στην Αιτωλοακαρνανία

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.  Οι δύο φορείς σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας – Ν.Μ. Αγρινίου θα προχωρήσουν στη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου στα πλαίσια της υγειονομικής  ασφάλειας του ενδονοσοκομειακού περιβάλλοντος.

Έτσι, για την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Παλαιά Λαχαναγορά (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00),  στο ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου (κατά τις ώρες 13:00 με 14:30) και στο νοσοκομείο Αγρινίου (κατά τις ώρες 8:30 με 12:00)  για το ευρύ κοινό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο  οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. Σημειώνεται ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που οι γονείς αδυνατούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και αυτά προσέρχονται με τη συνοδεία άλλου ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr  ή επικυρωμένη από το ΚΕΠ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Κορωνοϊός: Η πρώτη εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ για κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ