ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα πορίσματα αποκαλύπτει σήμερα ο Κ. Λύρος – Σε timing όχι τυχαίο

Τα πορίσματα αποκαλύπτει σήμερα ο Κ. Λύρος – Σε timing όχι τυχαίο

Τα πορίσματα αποκαλύπτει σήμερα ο Κ. Λύρος – Σε timing όχι τυχαίο

«Οι τραγικές επιπτώσεις της προηγούμενης θητείας στην λειτουργία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου / Δημοσιοποίηση ελέγχων και πορισμάτων». Αυτό είναι το θέμα της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Το τι θα πει ο Δήμαρχος δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ούτε και να το προκαταλάβουμε. Ωστόσο ήδη στο Μεσολόγγι σχολιάζεται το timing της συνέντευξης και των αποκαλύψεων στις οποίες εικάζουν όλοι ότι προβεί ο Κ. Λύρος. Σε μια συγκυρία, που καλώς ή κακώς επικρατεί το θέμα του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου και η εικόνα των σκουπιδιών, που ιδίως σε πολλά περιφερειακά σημεία του Μεσολογγίου έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται στους δρόμους.

Πάντως στο πρόσφατο παρελθόν ο Δήμαρχος είχε πει ότι θα έρθουν όλα στην ώρα τους, όταν το δημοτικό συμβούλιο συζητούνταν η οικονομική κατάσταση του Δήμου και ιδίως κάποιων νομικών προσώπων όπως η Κοινωφελής και η ΔΕΥΑ. Επομένως, οι… αποκαλύψεις είχαν σε μεγάλο βαθμό προαναγγελθεί και δεν είναι κάτι καινούργιο πως αργά ή γρήγορα θα συνέβαιναν.

Εντωμεταξύ το timing σχολιάζεται και για έναν ακόμη λόγο: Τις πρόσφατες αναταράξεις στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς η εκλογή νέου επικεφαλής είχε ως αποτέλεσμα δύο ανεξαρτητοποιήσεις.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αντιπαράθεση στο Ξηρόμερο για χώρο εναπόθεσης μη επικίνδυνων ογκωδών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr