ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤα “πεσίματα” σε υπουργούς βοηθούν, γιατί βγάζουν ανακοινώσεις με στοιχεία!

Τα “πεσίματα” σε υπουργούς βοηθούν, γιατί βγάζουν ανακοινώσεις με στοιχεία!

Τα “πεσίματα” σε υπουργούς βοηθούν, γιατί βγάζουν ανακοινώσεις με στοιχεία!

Μια μεγάλη-ακόμη- χάρη μας έκανε ένας από τους κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες της χώρας, ο Ρουβίκωνας.

Επισκέφτηκε και πάλι τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, αυτή την φορά για να τον ψέξει γιατί το 2019 είχε πει ότι δεν θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος!

Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό που ανέβασε ο υπουργός ότι “δεν ήξερα να έχω κληρονομικό χάρισμα τότε και να ξέρω ότι θα εισβάλει ο Πούτιν στην Ουκρανία, κάνοντας την τιμή του αερίου να είναι 15 φορές πάνω”. Σημασία έχει ότι στην ίδια ανάρτηση εξηγεί ποιες είναι οι αληθινές τιμές ρεύματος.

Θα έχουν δει όλοι κάτι χάρτες που κυκλοφορούν και δείχνουν 500 και 600 ευρώ/κιλοβατώρα στο πιο μεγάλο μέρος της Ευρώπης και τις χώρες της Ιβηρικής στο 1/3, κάπου στα 170-180 ευρώ. Ε, λοιπόν, αυτή είναι η τιμή χονδρικής βάσει φυσικού αερίου που αποτελεί κάπου το 1/10 της αληθινής λιανικής τιμής στα νοικοκυριά που επηρεάζεται κι από άλλα.

Μέσα στην γενική ψευδολογία και τερατολογία, λοιπόν, στην ανάρτηση διαβάζει κανείς ότι “είναι η επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ που φέρνει την Ελλάδα ως ” πρώτη στην Ευρώπη στις τιμές του ρεύματος”, ενώ τα επίσημα στοιχεία του Household Energy Price Index for Europe (HEPI), που δημοσιεύονται όλους τους τελευταίους μήνες, δείχνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα. Η Ελλάδα τον Ιούλιο π.χ. ήταν στην 21η θέση στις τιμές λιανικής στις 33 χώρες της Ευρώπης συνολικά, ενώ η Ισπανία (χώρα μοντέλο για εκείνους) στην 16η θέση και η Πορτογαλία (επίσης χώρα μοντέλο) στην 14η θέση. Πιο ακριβές από εμάς δηλαδή!”.

Παρεμπιπτόντως, ειδικά για τον Χατζηδάκη υπάρχει… ειδικό μίσος, ίσως διότι το υπουργείο Εργασίας έπαψε είναι το προπύργιο εκείνων που ήθελαν να βγάζουν μια σύνταξη τον μήνα!

Γι’ αυτό και δεν διστάζουν να τον δείχνουν στην γνωστή φωτογραφία όπου είναι ματωμένος, μετά από επίθεση “διαδηλωτών” το 2010…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Πάτρα: Λήστεψαν τράπεζα στην Ακρωτηρίου – Τι ξέχασαν στο υποκατάστημα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ