ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα λεφτά όταν είσαι αξιωματική αντιπολίτευση είναι πολλά…

Τα λεφτά όταν είσαι αξιωματική αντιπολίτευση είναι πολλά…

Τα λεφτά όταν είσαι αξιωματική αντιπολίτευση είναι πολλά…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα έχουμε διασπάσεις, ότι ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και άλλα παρόμοια.

Να κάνει και η στήλη, λοιπόν, μια πρόβλεψη:

Δεν θα γίνει καμία διάσπαση, απλά ίσως φύγουν κάποιοι με ηρωικό τρόπο, είτε γιατί είναι πολύ μετά την σύνταξη (Δρίτσας), είτε γιατί έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν (Σταθάκης).

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα κουνηθεί φύλλο διότι είναι πολλά τα λεφτά, ειδικά αν είσαι στην αξιωματική αντιπολίτευση!

Με μια απλή αναζήτηση στο υπουργείο Εσωτερικών μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει για τι ποσά μιλάμε και γιατί κάποιοι που εδώ και χρόνια δεν ζουν από το επάγγελμά τους(Φίλης), ακόμη και αν δεν είναι εκλεγμένοι, θα προτιμήσουν την…θαλπωρή του κόμματος και μια θεσούλα επ’ αμοιβή, ακόμη και μετακλητού υπαλλήλου.

Για κάθε ένα από τα επόμενα τέσσερα χρόνια, λοιπόν, ως αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διαθέσιμα κρατικά λεφτά γύρω στα 5,7 εκ. ευρώ! Το όλον μας κάνει γύρω στα 23 εκ. ευρώ χωρίς να υπολογιστούν τα έξτρα που θα προκύψουν από τις εκλογικές αναμετρήσεις που μεσολαβούν ή από έκτακτες επιδοτήσεις κλπ.

Δεν είναι λοιπόν κανένας χαζός να εγκαταλείψει έναν τέτοιο κορβανά και πολύ περισσότερο δεν είναι κανείς τρελός από την εσωτερική αντιπολίτευση να αφήσει αυτά τα ποσά να τα διαχειριστεί η προεδρική φρουρά του κ. Κασσελάκη. Δηλαδή ο… Πολάκης!

Έτσι έχει η κατάσταση. Καλές οι “ανθρωπιές” και η ριζοσπαστική αριστεροσύνη αλλά, όπως λένε και οι Αμερικάνοι σε τέτοιες περιπτώσεις, “follow the money”.

Ακολούθα το χρήμα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δυσαρεστημένοι και οι παραγωγοί και οι καταναλωτές;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ