ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα κλαδέματα «πνίγουν» τα πεζοδρόμια (ΦΩΤΟ)

Τα κλαδέματα «πνίγουν» τα πεζοδρόμια (ΦΩΤΟ)

Τα κλαδέματα «πνίγουν» τα πεζοδρόμια (ΦΩΤΟ)

Στην οδό Φιλίππου Ακαρνάνος, που τώρα ονομάζεται Θεοδώρου Λαδά, όπως καταγγέλλει αναγνώστης της στήλης το τελευταίο διάστημα συχνά – πυκνά στοίβες από κλαδιά έχουν κατακλείσει το πεζοδρόμιο δίπλα από τον κάδο απορριμμάτων και περιμένουν να περάσει το απορριμματοφόρο για να τα μαζέψει.

Η υπηρεσία καθαριότητας μαζεύει τα κλαδιά, αλλά αυτό δεν γίνεται πάντοτε την επομένη, με αποτέλεσμα οι πεζοί να μην έχουν πεζοδρόμιο να περπατήσουν.

Η στήλη δεν είναι σε θέση να εξακριβώσει εάν όντως πρόκειται για κάποιον γνωστό – άγνωστο της γειτονιάς, που καθαρίζει τον κήπο του και λειτουργεί τόσο ασυνείδητα. Είναι όμως πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι  η έλλειψη σεβασμού που δείχνει δυστυχώς όχι μια πολύ μικρή συμπολιτών. Ο δήμος Αγρινίου κατά καιρούς έχει επισημάνει με ανακοινώσεις του ότι για τα κλαδέματα μπορεί κάποιος να έρχεται σε συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας, όμως ελάχιστοι το κάνουν απ’ ό,τι φαίνεται στην πράξη. Επικρατεί κατά το κοινώς λεγόμενο η γαϊδουρινή συμπεριφορά…

“Καθαρή” η Αιτωλοακαρνανία – που εντοπίστηκαν τα 248 κρούσματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr