ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα κατάφερε επιτέλους η Περιφέρεια για το πρώτο live

Τα κατάφερε επιτέλους η Περιφέρεια για το πρώτο live

Τα κατάφερε επιτέλους η Περιφέρεια για το πρώτο live

Τα κατάφερε επιτέλους η Περιφέρεια για το πρώτο live

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που μεταδόθηκε live – streaming πέρασε πλέον στην ιστορία. Έγινε χθες. Το γιατί βέβαια χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2021 για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια μεγάλη (και μάλλον πονεμένη) ιστορία, αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι ακόμη και μικροί δήμοι έχουν καταφέρει να μεταδίδουν ζωντανά στο διαδίκτυο τις συνεδριάσεις των συμβουλίων.

Πάντως χθες η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κεκτημένη ταχύτητα της κόντρας ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου για το γεγονός ότι δεν μεταδίδονταν οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και την υπόθεση της συμμόρφωσης της Περιφέρειας με τον κανονισμό του GDPR για τα προσωπικά δεδομένα, ούτως ώστε να μεταδίδονται στο διαδίκτυο οι συνεδριάσεις.

Αυτό το τελευταίο πάντως οι πολίτες είναι βέβαιο ότι το άκουσαν με οργή, άσχετα αν στο τυπικό και νομικό σκέλος των πραγμάτων κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορούμε να μιλάμε για προσωπικά δεδομένα των αιρετών όταν εκφράζουν τις πολιτικές τους απόψεις σε μια δημόσια συνεδρίαση.

Γιατί τότε θα έπρεπε να κουβεντιάσουμε και για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και το πώς θα προστατευτούν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, από τους υποψήφιους που δίνουν τη μάχη του σταυρού…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αρχοντοχώρι: Όχι φωτοβολταϊκά στη δημοτική γη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr