ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα γκάλοπ που έπεσαν έξω…

Τα γκάλοπ που έπεσαν έξω…

Τα γκάλοπ που έπεσαν έξω…

Τα γκάλοπ που έπεσαν έξω…

Είναι γεγονός, για ακόμη μια φορά οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω. Όχι όμως γιατί ήταν “πετσωμένες” ή κατευθυνόμενες από το σύστημα(ποιο από όλα άραγε;)υπέρ της ΝΔ αλλά γιατί  έδιναν 10 μονάδες παραπάνω από ότι είχε αληθινά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ομοίως και οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ τον παρουσίαζαν- στα πάνελ και στις εκπομπές που μας ρίχνουν χαμηλά στην ελευθερία του λόγου, σύμφωνα με κάποιες αριστερές ενώσεις δημοσιογράφων- ως διεκδικητή της εξουσίας ενώ ήταν ένα κόμμα σε αποδρομή!

Κάπως έτσι ακόμη και στην “πιάτσα” δεν γινόταν εύκολα πιστευτό αυτό που κυκλοφορούσε από την Παρασκευή, ότι η διαφορά είχε πάει πάνω από 10 μονάδες.
Σίγουρα όσα έγιναν εδώ και δυο-τρεις μήνες ήταν επιτυχία όσων θέλουν να φοβίσουν και να τσουβαλιάσουν.

Ένα ολόκληρο σύστημα ντυμένο με τον αντισυστημικό μανδύα έχει (εδώ και πολλά χρόνια κι όχι μόνο τα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν) επενδύσει στο εξής θεώρημα: “οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες και οι δημοσιογράφοι προωθούν κάποιους που δεν είμαστε εμείς, διότι εμείς είμαστε ο Λαός κι αν δεν μας ακολουθείτε είναι γιατί είστε πλανεμένοι ή έχετε εξαγοραστεί ή είστε εξίσου παλιάνθρωποι με εκείνους που ψηφίζετε”!

Κάπως έτσι τρόμαξε ο κόσμος και πήγε και ψήφισε ενάντια σε όλη αυτή την παράνοια και την εμμονή, διότι πόσα πρωτοσέλιδα με σκάνδαλα και με “μακελειά” να αντέξει ο φυσιολογικός άνθρωπος;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Οι μόνιμοι φωνακλάδες, τα social media και ο μικρόκοσμός τους…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ