ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα εύσημα του Ν. Κωστακόπουλου στη Περιφέρεια

Τα εύσημα του Ν. Κωστακόπουλου στη Περιφέρεια

Τα εύσημα του Ν. Κωστακόπουλου στη Περιφέρεια

Η από κοινού προσπάθεια της Περιφέρειας και των Δήμων, που έγινε υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό της περιφερειακής αρχής μέσω μιας πρωτόγνωρης συμμετοχικής διαδικασίας και συνεργασίας μεταξύ των φορέων της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, (της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας και των Δήμων που ανήκουν στην εν λόγω περιοχή), αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που έφεραν αυτό το όντως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αυτά τα λόγια του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, Νίκου Κωστακόπουλου, έρχονται ως συνέχεια της ένταξης πλειάδας έργων των Δήμων της Δυτικής Ελλάδας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Στο Δήμο Θέρμου εντάχθηκε έργο αναπλάσεων ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

«Κάτι που» σύμφωνα με το Ν. Κωστακόπουλο «δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί χωρίς την πολιτική βαρύτητα που συνεπάγεται η συμμετοχή της Περιφέρειας ως επικεφαλής εταίρος στην από κοινού αυτή προσπάθεια. Κι αυτό οφείλει να το αναγνωρίσει και να το επαινέσει κάθε καλόπιστος πολίτης ανεξαρτήτως επιμέρους διαφορετικών απόψεων ή διαφορετικών επιλογών και τοποθετήσεων στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις αναφορικά με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Εφημερίδα Συνείδηση

SOS Καραπάνου για το αλσύλλιο του Αιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr