ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤα ερωτήματα και η πρόταση της “Συμμαχίας πολιτών” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Τα ερωτήματα και η πρόταση της “Συμμαχίας πολιτών” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Τα ερωτήματα και η πρόταση της “Συμμαχίας πολιτών” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Η δημοτική παράταξη του Αγρινίου “Συμμαχία πολιτών” με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμητσόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου το οποίο αφορά ερωτήματα και προτάσεις της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: 

1. Για την αναγκαιότητα λειτουργίας επιπλέον εμβολιαστικών κέντρων στον Δήμο Αγρινίου καθώς η Αιτωλοακαρνανία εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση σε ολόκληρη τη Δυτική πλευρά της χώρας και υπολείπεται σημαντικά του Πανελλαδικού ποσοστού εμβολιασμών (μόλις 3,99% η Αιτωλοακαρνανία έναντι 7,05% της Ελλάδας συνολικά , με στοιχεία μέχρι 23/2).

2. Για την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει σχετικά με την παραχώρηση των Καπναποθηκών Παπαστράτου από το Ίδρυμα Παπαστράτος στον Δήμο Αγρινίου ώστε να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν η διάσωση και αξιοποίηση τους καθώς η κατάσταση τους χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Για την άμεση βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στο Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Αβόρανης και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ώστε η πρόσβαση και η παραμονή εκεί να γίνεται με ασφάλεια.

Επιπλέον θεωρούμε σημαντικό να αναφέρουμε και τα εξής:

-Επειδή δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση ούτε για την ανακοίνωση των προέδρων των κοινοτήτων σχετικά με τον νέο εκλογικό νόμο προτείναμε λόγω της σπουδαιότητας του θέματος να γίνει η συζήτηση σε ξεχωριστή συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα, όπως και αποφασίστηκε τελικά.

-Τέλος ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι εγκρίθηκε η μεταφορά της στάσης ηλεκτρικών ποδηλάτων από την οδό Γρίβα στον πεζόδρομο – πλατεία ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (πίσω από την κλινική Κρικελή), κάτι που ήταν και η πρόταση της «Συμμαχίας Πολιτών» που είχαμε καταθέσει στην 15η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου της 21/12/2020.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

“Ανεξάρτητη κάλπη για την ανάδειξη των Συμβουλίων Κοινότητας” ζητά το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr