ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΤα είπε με τους διοικούντες του Παναιτωλικού ο Αναστασίου – Αύριο οι ανακοινώσεις

Τα είπε με τους διοικούντες του Παναιτωλικού ο Αναστασίου – Αύριο οι ανακοινώσεις

Τα είπε με τους διοικούντες του Παναιτωλικού ο Αναστασίου – Αύριο οι ανακοινώσεις

Αύριο θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συνεργασία του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής επισκέφθηκε σήμερα το Αγρίνιο με τους συνεργάτες τους και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας. 

Τις προηγούμενες ημέρες  υπήρξαν  συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες προκειμένου να συζητηθούν μια σειρά από θέματα και απέμεναν οι υπογραφές προκειμένου να κλείσει και τυπικά η ανάθεση των καθηκόντων στο νέο προπονητή του Παναιτωλικού ο οποίος διαδέχεται τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο κ. Αναστασίου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο “Emileon” και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού ενώ κουβέντιασε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Φώτη Κωστούλα καθώς και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη. Στη συνάντηση απ΄ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο συμμετείχαν ακόμα ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης και συνεργάτες του κ. Αναστασίου.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στις μεταγραφές παικτών προκειμένου ο Παναιτωλικός να βελτιώσει την εικόνα του και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με καλύτερες προοπτικές.

Πηγή φωτογραφίας: Χρήστος Στούμπος (Facebook)

Έρικσεν – UEFA: «Στο νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση» – Συγκλονιστική φωτογραφία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr