ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα είπε στον Δυτικά FM ο πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας, αλλά ποιος ακούει;

Τα είπε στον Δυτικά FM ο πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας, αλλά ποιος ακούει;

Τα είπε στον Δυτικά FM ο πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας, αλλά ποιος ακούει;

Τα όσα συγκλονιστικά είπε τη Δευτέρα το πρωί στον Δυτικά FM 92,8, στην εκπομπή της Φόνης Γερμενή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος, κανονικά θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει εισαγγελείς και δημόσια διοίκηση σε όλη την χώρα, όμως είναι πια ξεκάθαρο ότι πάσχουμε όλοι από μιθριδατισμό.

Πρώτα και κύρια, εξήγησε την μεγάλη αναλήθεια που διέπει όλα τα προϊόντα “ατμίσματος” και το πως, χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες έρευνες, έχει απενοχοποιηθεί το προϊόν με αποτέλεσμα να μην εκλαμβάνεται καν ως μια βλαβερή συνήθεια.

Τα όσα είπε, δε, για την παντελή έλλειψη επιβολής του νόμου στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος φανερώνουν την απογοήτευση που υπάρχει από κάθε σοβαρό άνθρωπο για ένα κράτος που δεν διορθώνεται, ένα failed state που λένε και οι Αγγλοσάξονες.

Να είμαστε σοβαροί, τα μέτρα έχουν ατονίσει απολύτως και εντελώς αυθαίρετα έχει ξεχωρίσει το άτμισμα από το κάπνισμα, επικρατώντας η “άποψη” πως το πρώτο, αφού δεν είναι όσο καρκινογόνο είναι το κάπνισμα, εντάξει μωρέ, ας το αφήνουμε έτσι αυθαίρετα όπου μπορούμε και θέλουμε!

Με τη διαφορά ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς-ακόμη-πόσο καρκινογόνο είναι! Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, με λίγα λόγια…

Φυσικά ο κ. Φιλόπουλος είπε κι άλλα πολλά, για τα φακελάκια, τις απαράδεκτες αμοιβές των γιατρών στα νοσοκομεία και τόσα άλλα. Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι άνθρωποι σαν εκείνον φεύγουν κάποια στιγμή από το σύστημα, είτε ιδιωτεύουν είτε βγαίνουν στην σύνταξη, κι αυτό ήταν!

Όσους πρόλαβαν να σώσουν, τους έσωσαν…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ο Τορουνίδης είναι ΠΑΣΟΚ και είναι με τον Δούκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ