ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΤα αποτελέσματα της εκστρατείας “Μένει Μυστικό” θα παρουσιαστούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα

Τα αποτελέσματα της εκστρατείας “Μένει Μυστικό” θα παρουσιαστούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα

Τα αποτελέσματα της εκστρατείας “Μένει Μυστικό” θα παρουσιαστούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»,  το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Αστήρ θα αναφερθούν στην εκστρατεία «Μένει Μυστικό» που συνδιοργάνωσαν οι δύο φορείς με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα αποτελέσματα της εκστρατείας, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων, επαγγελματιών υγείας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί δράση που δημιούργησαν οι μαθητές και μαθήτριες, μέλη του Εθελοντικού Ευρωπαϊκού Μαθητικού Δικτύου YouSmile στην Πάτρα.

Η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με την παράδοση του ψηφίσματος και των προτάσεων του Οργανισμού για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, από τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Χαριτάτος.

Δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης μέσω live streaming

Για την είσοδο στην εκδήλωση απαιτείται η επίδειξη Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο

Δήμος Θέρμου: Συμμετέχει στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού – “Ροζ” φωταγώγηση σε τρία διαφορετικά σημεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr