ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠαπαναστασίου: Δεν χρειάζεται να πάμε σε μια φιέστα για να βάλουμε τα θέματα

Παπαναστασίου: Δεν χρειάζεται να πάμε σε μια φιέστα για να βάλουμε τα θέματα

Παπαναστασίου: Δεν χρειάζεται να πάμε σε μια φιέστα για να βάλουμε τα θέματα

Τα απόνερα της παρουσίας Μητσοτάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Παπαναστασίου: Δεν χρειάζεται να πάμε σε μια φιέστα για να βάλουμε τα θέματα

Καψάλης: Λάμψαμε δια της απουσίας μας…

Τα εγκαίνια της Παράκαμψης της Αμφιλοχίας από το Πρωθυπουργό σχολιάστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αγρινίου σε σχέση με τα θέματα του Αγρινίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος του «Αγρίνιο Μπορείς» σχολίασε αρνητικά την απουσία του Δημάρχου Αγρινίου από τον… καφέ που ήπιε ο Κ. Μητσοτάκης με τους Δημάρχους της περιοχής στη Βόνιτσα.

«Λάμψαμε δια της απουσίας μας» είπε με νόημα και υπογράμμισε πως η παρουσία του Πρωθυπουργού στην περιοχή ήταν μια ευκαιρία για να αποσπαστεί μια δέσμευση του Πρωθυπουργού για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Μάλιστα ο Π. Καψάλης χαρακτήρισε αστείο το ποσό που έχει δεσμευτεί από την Κυβέρνηση για να προχωρήσουν οι μελέτες του εν λόγω έργου.

«Δεν χρειάζεται να πάμε σε μια φιέστα για να βάλουμε τα θέματα» απάντησε από την πλευρά του ο Γ. Παπαναστασίου και πρόσθεσε : «τα θέματα τα βάζουμε στα Υπουργεία» θυμίζοντας τις συναντήσεις του τόσο με τον Κ. Καραμανλή όσο και με τον Γ. Καραγιάννη.

«Έχουμε «σκοτωθεί» πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αγρινίου «και με αυτή και με την προηγούμενη κυβέρνηση» κάνοντας λόγο για επεισόδια που είχε τον Γ. Καραγιάννη και τον Χρ. Σπίρτζη. Αναφορικά με την απουσία του ο Δήμαρχος Αγρινίου θύμισε ότι είχε δηλώσει πως την προηγούμενη εβδομάδα θα έλειπε και πως παρόντες στην επίσκεψη Μητσοτάκη ήταν ο αναπληρωτής του Κ. Καλαντζής και ο Γ.Γ. του Δήμου.

Ωστόσο ο Γ. Παπαναστασίου πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας στον Π. Καψάλη ότι η παράταξή του δεν δικαιούται να μιλά για το συγκεκριμένο θέμα υποστηρίζοντας ότι το θέμα της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου ετέθη στην ατζέντα από την παρούσα δημοτική αρχή και όχι από την προηγούμενη.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Γ. Αναγνωστόπουλος: Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου να θεωρεί εχθρούς μια το Αγρίνιο και μια την Πάτρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ