ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα απίθανα πανηγύρια με τη λήξη των σχολείων

Τα απίθανα πανηγύρια με τη λήξη των σχολείων

Τα απίθανα πανηγύρια με τη λήξη των σχολείων

Οι «τελετές λήξης» των σχολείων έχουν εδώ και χρόνια πάρει έναν φολκλορικό χαρακτήρα, από τα παλιά καλά μπουγέλα έχουμε περάσει σε αληθινά πάρτι και μάλιστα πολλές φορές οργανωμένα από το ίδιο το σχολείο στο προαύλιο.

Μερικά σχολεία το κάνουν οργανωμένα και με θέμα, όπως για παράδειγμα σε ένα όπου έγινε για τη μυθολογία του τόπου μας σε Θεατρικό Δρώμενο της Γ’ τάξης με τίτλο «’Ενα μύθο θα σας πω».

Όλα εξαιρετικά μέχρι εδώ αλλά αυτές οι γιορτές κάποια στιγμή… τσακιρώνουν τους μετέχοντες, τα παιδιά θέλουν να ξεσκάσουν από τα πολλά δρώμενα και τα αντιπαθητικά αρχαία και στο τέλος γίνεται της… τραπ!

Όπως έγραφε στα σόσιαλ μίντια ένας παθών πατέρας κάποια στιγμή ηκούσθη ο… Τρανός (που πρόσφατα πιάστηκε για οπλοκατοχή) και το άσμα “…της αρέσει να ‘μαι αλήτης κι αυτή να ‘ναι μαντάμ»!

Κάποιος διαμαρτυρήθηκε, μια καθηγήτρια αποφάσισε να κλείσει τον υπολογιστή και, τέλος πάντων, διαπιστώθηκε ότι όποια πολιτιστική προσπάθεια έγινε με το ωραίο θέμα και τις ωραίες μουσικές που είχαν προηγηθεί ακυρώθηκε από τον πολύ …Τρανό!

Οπότε, το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να οργανωθούμε. Να κάνουμε και γιορτές στα σχολεία κι από όλα, όμως ας συνεννοούμαστε πρώτα με τους DJs να κρατάνε ένα επίπεδο τουλάχιστον.

*Φωτογραφία αρχείου

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: Συναυλία με τη Ματούλα Ζαμάνη στις 24 Ιουνίου στο “Ελληνίς”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ